d
+32 11 54 31 47CONTACT

Landwaarts

Landwaarts

Wij bouwen aan jouw toekomst

Landwaarts
Landwaarts
Landwaarts

Landwaarts is een sociale bouwmaatschappij die betaalbare en kwaliteitsvolle sociale woningen en bouwgronden verkoopt in 15 gemeenten en steden in Limburg. Ook voor een voordelige lening en verzekeringen kan je bij Landwaarts terecht.

Met de realisatie van een nieuwe website wordt alle informatie van de verschillende diensten op een overzichtelijke manier aangeboden. Hierbij wordt er optimaal rekening gehouden met het gebruiksgemak zodat bezoekers van de website snel en gericht de voor hun belangrijke informatie kunnen vinden.

Op de projectenpagina's werd er een overzichtelijke tool ontwikkeld om alle geplande, in uitvoering en reeds gerealiseerde projecten in kaart te brengen. Interesse in een bepaald project of op zoek naar een huis in een bepaalde gemeente? Dan klik je eenvoudigweg door en verkrijg je alle informatie die je zoekt.

Omdat een laagdrempelig eerste contact erg belangrijk was werkten we ook een gebruiksvriendelijk contactformulier uit. Hiermee kan je, gericht aan het kantoor bij jou in de buurt, je vraag stellen en eventuele bijkomende info zonder veel moeite opladen.

Dit alles zit verpakt in een hedendaags design met oog voor detail waarbij de eigenheid van Landwaarts terug te vinden is op elke pagina.

Door een optimale uitwerking van de SEO wordt deze website snel bereikt via de zoekmachines. Dit zien we gelijk terugkomen in de bezoekersaantallen en nieuwe aanvragen. Kortom, een grote win-win voor zowel Landwaarts als de gebruiker.

Heeft jouw bedrijf ook dat extra duwtje in de rug nodig?
Aarzel dan niet en contacteer ons voor meer informatie.

"Onder het motto "zoveel mogelijk woningen met een bepaalde kwaliteitsstandaard zo goedkoop mogelijk voor de mensen met een kleine portemonnee" beoogt de sociale huisvestingsmaatschappij Landwaarts woonbehoeftige mensen over de eigendomsdrempel te helpen. Op deze wijze wordt ook de druk op de sociale en de private huurmarkt verlicht."

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47