d
+32 11 54 31 47CONTACT

Heupcentrum Limburg

Heupcentrum Limburg

Deel van het Orthopedisch Centrum Limburg

Heupcentrum Limburg
Heupcentrum Limburg
Heupcentrum Limburg

Dr. Ronald Driesen en Dr. Hans Welters vormen samen Heupcentrum Limburg. Als onderdeel van het Orthopedisch Centrum Limburg bundelen zij zo de krachten van Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk en Ziekenhuis Maas en Kempen in Maaseik. Met hun expertise kunnen zij alle belangrijke heupaandoeningen de baas, van heupartrose over bekkenfractuur tot dysplasie. Deze vooraanstaande heupspecialisten in Limburg zorgen ervoor dat elke behandeling zo succesvol mogelijk afgerond wordt, in het ziekenhuis of in hun eigen praktijken.

Tijdens hun samenwerking beseften de dokters echter dat enkel hun medische vaardigheden niet meer voldoende zijn in deze tijden. In navolging van hun collega's bij Handencentrum Limburg en Voetcentrum Limburg kozen zij voor een professionele website van Brainlane-makelij. Door online gevonden te worden en via je website waardevolle informatie te verstrekken, zorg je ervoor dat potentiƫle patiƫnten sneller bij je over de vloer komen. In samenspraak met onze designers werden er naast de website ook een volledig nieuwe huisstijl en logo bedacht.

Wie op zoek gaat naar een heupspecialist wil dus liefst duidelijke informatie meekrijgen. Daarom ligt de focus van de nieuwe website van Heupcentrum Limburg ook op die duidelijkheid. Op de homepage staat er overzichtelijk te lezen wie de dokters zijn en waarvoor je bij hen terecht kan. De detailpagina's van de dokters en alle behandelingen gaan hier dieper op in. Een uitgebreide FAQ-module bevat het antwoord op alle vragen die belangrijk zijn voor, tijdens of na een heupoperatie en alles wordt afgerond met een handige contactpagina. Hierdoor is het voor mensen met heupproblemen gemakkelijker dan ooit om in contact te komen met Limburgse specialisten van de bovenste plank.

Kan jouw online identiteit ook een boost gebruiken? Neem dan zeker contact op!

"Wat kan Heupcentrum Limburg voor jou betekenen?" Dr. Ronald Driesen en Dr. Hans Welters

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47