+32 11 54 31 47CONTACT
Ontwikkelen van een professionele website

Groeien als bedrijf, is onmogelijk zonder een aantrekkelijke en overtuigende website. Een professionele website verstrekt niet alleen informatie maar trekt ook nieuwe leads en klanten aan. Dit lukt alleen als je kiest voor een professionele website

Andrea Tafi
Andrea Tafi
Andrea Tafi
Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
STERCK. Magazine
STERCK. Magazine
STERCK. Magazine
Wiskunde Plantyn
Wiskunde Plantyn
Wiskunde Plantyn

Een betrouwbare hosting oplossing

Uw weboplossing altijd online met optimale responstijden

Kies voor een betrouwbare hosting van je website

Je professionele bedrijfswebsite website moet altijd en overal bereikbaar zijn met minimale laadtijden. Wie in zee gaat met Brainlane, kiest voor een betrouwbare hosting met uiterst snelle responstijden. Niet alleen je bezoekers zullen tevreden zijn, ook Google beloont ‘snelle’ websites met betere scores.

Uit onderzoek blijkt dat trage websites tot de grootste frustraties behoort van websitebezoekers. Niets zo vervelends als wachten op een pagina om te laden. Het gevolg: je bezoekers haken af en verlaten je website vooraleer jij hen hebt kunnen overtuigen.

Ook Google houdt niet van trage websites. De povere gebruikservaring wordt onverbiddelijk afgestraft.

Hosting van je website door Brainlane

Brainlane garandeert voor de hosting van jouw website een optimale snelheid en bereikbaarheid. Beide parameters bewaken we 365 dagen op 365, 24 uur op 24.

De snelheid van je website wordt niet alleen bepaald door de hosting. Ook het continu updaten van het basissysteem van de server en het Content Management Systeem draagt bij tot het optimaliseren van de snelheid en bereikbaarheid van je website of webshop. Bij Brainlane ben je er zeker van dat alle parameters optimaal staan ingesteld.

Dankzij deze garanties vertrouwen vrijwel onze klanten ons ook de hosting toe van de websites en webshops die wij voor hen bouwen. Contacteer onze online experts voor meer informatie over de hosting van je website.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

+32 11 54 31 47