+32 11 54 31 47CONTACT

Maatwerk in software nodig?

Heb je nood aan software op maat of een geautomatiseerde koppeling met een databank? Vertrouw op de softwarekennis van Brainlane om jouw project tot een goed einde te brengen. Alle software op maat start met een grondige behoeftebepaling en analyse.

Naast het bouwen van een professionele website kan je ook op Brainlane rekenen voor alle maatwerk in software. Met maatwerk op maat kan je alle richtingen uit. Denk daarbij aan het ter beschikking stellen van specifieke individuele informatie aan je websitebezoekers, het doorsturen van bestellingen in je webshop naar je ERP-pakket of boekhoudsoftware, het delen van planningen met je medewerkers, toegang verschaffen voor werfmedewerkers tot verslagen en plannen,… De mogelijkheden voor maatwerk software zijn letterlijk eindeloos.

In specifieke gevallen is het noodzakelijk om te kiezen voor software op maat. Wanneer standaardoplossingen niet voldoen aan je behoeftes, bestaat er geen andere oplossing. Uiteraard heeft software op maat een bepaald kostenplaatje. De enorme tijdswinst en dalende foutenlast maakt een slimme investering in software op maat evenwel uiterst rendabel.

Brainlane bracht al tal van uitdagingen omtrent maatwerk software tot een succesvol einde. Wij ontwikkelen alle mogelijke toepassingen op maat, gebaseerd op een gedetailleerde analyse van je behoeftes en de vereiste functionaliteiten. Op die manier voldoet onze maatwerk software volledig aan je verwachtingen.

Laat het internet maximaal voor jou renderen en kies voor maatwerk software. Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste behoefteanalyse door onze experts.

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47