+32 11 54 31 47CONTACT

Ontwikkelen van maatwerk oplossingen

Het ontwikkelen van een professionele website is voor een groot aantal ondernemingen een eerste stap. Met dergelijke website kunnen ge├»nteresseerde bezoekers immers met uw onderneming en uw producten kennismaken en contact met u opnemen. 

In een tweede fase wil u echter vaak verder gaan: uw wil uw klanten via uw website specifieke, individuele informatie aanbieden of u wil dat bestellingen in uw online winkel automatisch naar uw ERP systeem of boekhouding worden doorgestuurd voor verdere afhandeling, dat uw medewerkers altijd beschikken over een up-to-date planning .. ook op de werven, dat alle betrokken partijen bij uw project steeds toegang hebben tot de meest recente verslagen en plannen, ... . 

Maatwerk kan gaan van online planning, over ledenadministratie, organisatie van reizen, werfopvolging of specifieke offerte-aanvragen tot zoveel meer...

Voor dergelijke oplossingen op maat is Brainlane de ideale partner. We zijn immers gespecialiseerd in de ontwikkeling van software en systemen voor het internet. Zo maakten we reeds connecties tussen websites en Navision ERP systemen, SAP ERP systemen, kassasystemen, eigen ontwikkelde webservices, diverse boekhoudpakketten en beheersystemen, ... . 

Wil u met uw website "die stap verder gaan", en op die manier het internet nog meer voor u laten renderen, contacteer ons dan vandaag nog!

+32 11 54 31 47