+32 11 54 31 47CONTACT
Care-Support
Care-Support
Care-Support

Opzetten van een Intranet

Een private website voor gegevensuitwisseling tussen jou en je collega's

Een Intranet kan men in het algemeen beschouwen als een soort private website: enkel specifieke medewerkers die - door middel van een geldige gebruikersnaam en paswoord - toegang hebben tot jouw Intranet kunnen de informatie op die website raadplegen.

De planning online beschikbaar voor je medewerkers

Eén van de toepassingsmogelijkheden voor een dergelijk intranet is natuurlijk het beschikbaar maken van de planning. Het voordeel hiervan is dat je de planning centraal kan aanpassen en jouw medewerkers kunnen die up-to-date gegevens op ieder moment raadplegen, ook bv op de werven. Dergelijk opzet vereist natuurlijk dat het intranet responsive wordt uitgewerkt, zodat de informatie makkelijk toegankelijk is op smartphones en tablets.

Maar bij een intranet toepassing denken we bv ook aan het beschikbaar maken van technische handleidingen, specifieke werkplannen, registratie van gepresteerde uren, projectopvolging, ... .

Heb je vragen of specifieke behoeftes in de uitwisseling van gegevens met jouw medewerkers, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47