+32 11 54 31 47CONTACT
Online Schoolcatalogus
Online Schoolcatalogus
Online Schoolcatalogus
ABIS
ABIS
ABIS

Opzetten van een extranet voor je onderneming

Afgeschermde uitwisseling van gegevens d.m.v. een extranet

Niet alle informatie mag zomaar voor iedereen beschikbaar zijn, en dus via jouw website of webshop toegankelijk gemaakt worden. Vaak mogen bepaalde gegevens enkel beschikbaar zijn voor specifieke mensen of groepen van mensen. Om dat te bereiken wordt dan een zogenaamd extranet opgezet.

Een eerste kleine vorm van een extranet is bvb een met een paswoord beveiligde zone in jouw online shop, waar je de bestelhistoriek en facturen voor jouw klanten beschikbaar maakt.

Maar vaak is het natuurlijk meer uitgebreid dan dat, en worden bvb plannen en werfverslagen op een extranet gezet, zodat altijd de up-to-date informatie beschikbaar is voor de projectontwikkelaars, architecten, aannemers, werfleiders, ... , of de technische fiches en specifieke gebruiksaanwijzingen en richtlijnen die enkel voor jouw klanten beschikbaar mogen zijn.

We zetten dan een (bvb met een paswoord) beveiligde zone op waarin je (en eventueel jouw klanten) documenten en informatie kan opladen die dan voor iedereen of een bepaald aantal mensen uit het extranet toegankelijk is (afhankelijk van de rechten van iedereen).

Heb je vragen of behoeftes in die richting, contacteer ons dan vrijblijvend.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47