+32 11 54 31 47CONTACT
Siniscoop
Siniscoop
Siniscoop
Online Schoolcatalogus
Online Schoolcatalogus
Online Schoolcatalogus
STERCK. Magazine
STERCK. Magazine
STERCK. Magazine
Wiskunde Plantyn
Wiskunde Plantyn
Wiskunde Plantyn

Mobiele applicaties

Uw informatie altijd en overal toegankelijk maken

Mobiele toestellen als tablets en smartphones zijn inmiddels niet meer weg te denken. En we gebruiken deze toestellen hoe langer hoe meer om specifieke informatie op te zoeken, snel iets te controleren, ... . Kwestie om deze wetenschap op de juiste manier in daden om te zetten!

In de meeste gevallen volstaat het om uw website of toepassing responsive te maken. Dit zorgt er voor dat uw website zich automatisch aanpast aan de grootte (de resolutie) van het scherm van waarop u de website bekijkt. Het gebruiksgemak wordt hierdoor op de verschillende types toestellen geoptimaliseerd: teksten onmiddellijk kunnen lezen zonder te moeten inzoomen, de menu items overzichtelijk aangeboden krijgen, makkelijk op de knoppen kunnen klikken, ... . Bovendien zorgt een responsive website ervoor dat uw website ook op mobiele toestellen een goede rangschikking kan krijgen in Google

In sommige gevallen kan het echter ook nuttig of aangewezen zijn om een specifieke mobiele toepassing te ontwikkelen, zodat het niet noodzakelijk is om een online verbinding te hebben om toch de informatie te kunnen raadplegen. In dat geval dient een echte "app" ontwikkeld te worden. Ook hiermee kunnen we uiteraard verder helpen. Contacteer ons om uw concrete project vrijblijvend te bespreken.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

+32 11 54 31 47