+32 11 54 31 47CONTACT
Aanbrengen van leads en nieuwe klanten

We verzorgen uw leadgeneratie en brengen u nieuwe klanten aan door toepassing van allerhande technieken als Google optimalisatie, versturen nieuwsbrieven, opzetten van Google Adwords campagnes, Facebook advertenties, ... .

Dr. Guy Odent
Dr. Guy Odent
Dr. Guy Odent
Veerle Ballet
Veerle Ballet
Veerle Ballet
I Am Crazy - Nikon
I Am Crazy - Nikon
I Am Crazy - Nikon
Bart Peters
Bart Peters
Bart Peters

Statische website

Starten met een website die u niet zelf kan aanpassen

Niet iedere website moet noodzakelijk door uzelf aanpasbaar zijn. Opdat u een aanpasbare website zou hebben, moet immers ook een zogenaamd Content Management Systeem opgezet worden, en dit vraagt natuurlijk bijkomend budget. Soms is dat budget er niet, en dan is er niets mis met een zogenaamde statische (niet door uzelf aanpasbare) website.

Een website om een specifieke actie te promoten is meestal statisch

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website heeft men de keuze tussen een statische website en een dynamische website. Bij een statische website worden alle webpagina's door uw webbouwer opgemaakt, en kan u deze achteraf niet zelf aanpassen. U kan uw website dan eigenlijk vergelijken met een soort elektronische folder die via het Internet kan worden ingekeken door de bezoekers. Dat is vaak perfect om specifieke acties te promoten.

Vaak is een statische website de eerste stap die een onderneming zet op het Internet. 

Geleidelijk aan kunnen in dergelijke statische website ook dynamische modules worden ingebouwd, waarmee u dan wel zelf inhouden aan uw website kan toevoegen, of bestaande teksten en foto's wijzigen. Dit start vaak met een module voor referenties of nieuwsberichten.

Wil u uw eerste stappen op het internet zetten en is de informatie die u op uw website wil beschikbaar maken zeer statisch (moet die informatie slechts uitzonderlijk aangepast worden), dan is een statische website de beste optie voor u! Wenst u een dergelijk soort website te laten ontwikkelen, of weet u het nog niet zeker, contacteer ons dan even .. we komen graag even bij u langs om uw project te bespreken.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

+32 11 54 31 47