+32 11 54 31 47CONTACT
Online Schoolcatalogus
Online Schoolcatalogus
Online Schoolcatalogus
STERCK. Magazine
STERCK. Magazine
STERCK. Magazine

Mobiele applicaties

App laten ontwikkelen

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom zorgen we altijd voor een responsive website. In sommige gevallen, volstaat dit niet en is een eigen mobiele applicatie op zijn plaats. Vertrouw de ontwikkeling van jouw eigen app toe aan Brainlane.

Meer dan de helft van het surfen verloopt mobiel. Daarom zijn alle websites die vandaag door Brainlane worden gemaakt volledig responsive. Dit betekent dat de volledige functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de site ook gegarandeerd wordt op mobiele toestellen.

Responsive = goed voor Google

Responsive betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte. Alles wordt meteen geoptimaliseerd: teksten, een overzichtelijk menu, handige knoppen,…. Een responsive website is niet alleen goed voor je bezoekers. Google beloont een responsive website met betere rankings.

Een app laten ontwikkelen

In sommige gevallen volstaat een responsive website niet, maar opteer je best voor een mobiele applicatie, een zogeheten app. Ook voor het ontwikkelen van apps kan je rekenen op Brainlaine. Een app maakt bepaalde toepassingen en functionaliteiten mogelijk of informatie toegankelijk zonder dat de gebruiker online moet zijn.De mogelijkheden van een app zijn eindeloos, gaande van het online inboeken van afspraken, het opzoeken van informatie tot en met het vervullen van specifieke functies.

Interesse in het ontwikkelen van een app? Contacteer ons gerust met al je vragen. Wij zorgen voor een optimale gebruikservaring van je app op de verschillende mobiele platformen.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47