+32 11 54 31 47CONTACT
Pius X-college
Pius X-college
Pius X-college
TRIXXO
TRIXXO
TRIXXO
VMS Zonhoven
VMS Zonhoven
VMS Zonhoven
Vandebos
Vandebos
Vandebos

Een website die je zelf kan aanpassen

Een website die je zelf kan aanpassen met het CMS

Aanpasbare website is must voor elk succesvol bedrijf

Bij het ontwikkelen van een nieuwe professionele website kan je kiezen tussen een statische website en een dynamische zelf aanpasbare website. Deze laatste werkt op basis van een Content Management Systeem (CMS). Met behulp van CMS pas je zelf eenvoudig de teksten en foto’s aan.

Waarom een aanpasbare website?

Aanpasbare website voor Google

Een website die voortdurend wordt aangepast en aangevuld, scoort sterker in de zoekmachines. Google houdt van nieuwe inhoud en zal websites met wisselende inhoud hoger in de rangschikking plaatsen.

Ons CMS helpt je beter scoren in Google. Zo kan je aangeven voor welke zoekwoorden je verschillende webpagina’s goed moeten scoren in Google. Je bereikt dan niet alleen mensen die je bedrijf al kennen, maar ook nieuwe klanten die op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Aanpasbare website voor je klanten

Een website die voortdurend mee evolueert, is aantrekkelijker voor je klanten. Je bewijst dat je niet stilstaat, maar steeds je producten en diensten verbetert.

Waarom een aanpasbare website?

Onze websites gebruiken een CMS waarmee je webpagina’s zeer eenvoudig aanpast. Je kan het vergelijken met teksten aanpassen in Word. Easy!

Tekst aanpassen of toevoegen, foto’s veranderen, nieuwe producten toevoegen in een online productencatalogus, nieuwsartikels of blogposts plaatsen, nieuwe realisaties of referenties publiceren,… Een wijziging doorvoeren neemt slechts enkele minuutjes van je tijd in beslag. Je hebt geen enkele kennis van programmeren nodig.

Brainlane heeft uitstekende copywriters in huis om jouw webteksten te schrijven zodat je website overtuigt én hoog scoort in Google. Contacteer ons vandaag nog voor extra informatie.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47