+32 11 54 31 47CONTACT

Social Media Advertising

Succesvol adverteren op Facebook

Facebook dringt door in het dagelijks leven van miljoenen mensen wereldwijd. Dit razend populaire sociale mediaplatform biedt uitstekende opportuniteiten om mogelijke klanten te bereiken. Vertrouw op Brainlane om succesvol te adverteren op Facebook.

Adverteren op Facebook past uiteraard best in een sterk totaalplaatje: je online strategie en je online marketingplan. Je strategie en je plan bevatten heldere keuzes over de ideale doelgroepen en je ideale klanten.

Hoe kan je adverteren in Facebook?

Wanneer je dit profiel scherp hebt uitgeklaard, biedt Facebook je heel wat functionaliteiten om deze mensen ook effectief te bereiken met jouw online advertenties. Adverteren op Facebook kan zowel op geografische basis, op een aantal demografische kenmerken (geslacht, leeftijd) maar ook op basis van voorkeuren en interesse. Des te meer informatie je hebt over potentiƫle klanten, des te doelgerichter kunnen we jouw Facebookadvertenties instellen. Daarnaast biedt Facebook mogelijkheden om bezoekers van jouw website extra te benaderen met advertenties wanneer ze nadien Facebook gebruiken. Dit gebeurt met de zogeheten Facebookpixel.

Niet enkel op Facebook, maar ook op platforms als LinkedIn en YouTube is dergelijke zeer gerichte advertising interessant. Maar cruciaal blijft natuurlijk: welke media worden door uw doelgroep gebruikt. Om dat te bepalen en de nodige advertising campagnes uit te werken, kunnen we u van dienst zijn.

Adverteren op andere sociale media?

Naast Facebook bestaan er ook nog andere sociale media die mogelijkheden bieden om te adverteren. Het netwerk LinkedIn richt zich hoofdzakelijk op professionals, waardoor dit bijvoorbeeld uitstekend leent voor b2b-advertenties. Ook YouTube biedt in welbepaalde gevallen heel wat advertentieopportuniteiten.

Brainlane biedt een totaalservice om succesvol te adverteren op Facebook en andere sociale media. Contacteer ons vandaag nog voor een bespreking van je campagneplan met onze online experts.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47