+32 11 54 31 47CONTACT
OlioVino
OlioVino
OlioVino
BTC
BTC
BTC
Pius X-college
Pius X-college
Pius X-college

Een actieplan voor jouw online communicatie

Een duidelijk online marketingplan

Internet speelt een rol in vrijwel elke aankoop of bestelling. En dan spreken we niet alleen over webshops. Vooraleer mensen een bedrijf contacteren, hebben ze er al online kennis mee gemaakt. Ofwel hebben ze de site bezocht, een nieuwsbrief ontvangen, een post gezien op Facebook,… Met een sterk online marketingplan is ook jouw bedrijf op het juiste moment en de juiste manier prominent aanwezig op het internet zodat potentiële klanten je vinden én zaken met je willen doen.

De mogelijkheden van het internet om je potentiële doelgroepen op uitgekozen momenten én meermaals te bereiken zijn vrijwel eindeloos. Elk kanaal heeft daarbij zijn eigen troeven en mogelijkheden. Een online marketingplan start steeds met de vraag: wie zijn mijn potentiële klanten én hoe kan ik hen het best bereiken?

Verschillende kanalen in je online marketingplan

Door regelmatig je bestaande en potentiële klanten te bereiken met online communicatie, blijf je top of mind. Je zet hiervoor binnen je online marketingplan gestructureerd verschillende kanalen in:

  • Uitsturen van mailings
  • Advertenties plaatsen in Google
  • Adverteren op sociale media (Facebook, Instagram,...)
  • ...

Samen op pad naar online succes

Naast het uitwerken van een online marketingplan, kan je ook voor de volledige uitvoering vertrouwen op de expertise van Brainlane. Wij bouwen niet alleen je website, maar gaan samen met jou op pad naar online succes.

Wil jij potentiële kanten efficiënt en meermaals bereiken via een sterk online marketingplan? Contacteer vandaag nog de online experts van Brainlane.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47