+32 11 54 31 47CONTACT

Een Google Ads Campagne

Boost je verkoop met Google Ads

Met een Google Ads Campagne kan je op korte termijn heel gericht een specifiek doelpubliek bereiken. Wanneer je adverteert in Google, dan adverteer je op relevante trefwoorden die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Daarnaast kan je ook geografisch je doelpubliek afbakenen. Op die manier komen jouw advertenties in Google uitsluitend in beeld bij potentiële klanten uit de gekozen regio.

Adverteren in Google via Google Ads vraagt heel wat kennis en expertise. Je laat dit dan ook best over aan professionals zoals Brainlane. Op die manier haal je een maximaal rendement uit de geïnvesteerde middelen. Wij zetten na het bespreken van je doelstellingen je Google Adscampagne op, analyseren de resultaten en sturen bij waar nodig.

Hoe werkt adverteren in Google?

Als je adverteert in Google, dan verschijn je in de afgebakende regio op een prominente plaats in Google voor de gekozen trefwoorden. Elke keer als een bezoeker jouw advertentie aanklikt, betaal je een kleine kost. Deze bezoeker wordt vervolgens doorgeleid naar jouw website, waar je hem kan overtuigen om klant te worden.

Waarom adverteren in Google?

Adverteren in Google is een must voor een bedrijf dat wilt scoren op internet. Vrijwel iedereen die surft op internet, gebruikt Google om informatie te zoeken over bedrijven of potentiële leveranciers. De instelmogelijkheden om te adverteren in Google zijn gigantisch. Voor optimale resultaten laat je dit best over aan professionals zoals de online experts van Brainlane.

Wanneer je adverteert in Google, kan je haarfijn analyseren welke opbrengsten je advertenties hebben gegenereerd. De analysemogelijkheden van je advertenties zijn enorm. Zo weet je exact welke pagina’s op je website worden bezocht na het aanklikken van een advertentie in Google.

Wil jij prominent aanwezig zijn in Google door slim te adverteren naar potentiële klanten? Contacteer ons vandaag nog voor een bespreking van je campagneplan met onze online experts.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47