+32 11 54 31 47CONTACT
TV Limburg
TV Limburg
TV Limburg
Cesaer
Cesaer
Cesaer
OlioVino
OlioVino
OlioVino
Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
Hulpverleningszone Zuid-West Limburg
Hulpverleningszone Zuid-West Limburg

E-mailmarketingplatform SendTex

Overtuig potentiële klanten met e-mailmarketing

Brainlane biedt je een totaalservice voor het schrijven, opmaken en versturen van mailings. Nieuwsbrieven en promotionele mailings zijn een must voor je online marketingmix. Zo kan je de inspanningen voor het verzamelen van interessante mailadressen verzilveren.

Mailings of nieuwsbrieven naar je klanten of potentiële klanten vormen een uitstekende manier om op frequente tijdstippen je producten of diensten onder de aandacht te brengen. Inhoudelijk kan je met een mailing alle kanten uit: bedrijfsnieuws, nieuwe producten of diensten, klantencases,...

Professionele mailing versturen met Sendtex

Het versturen van een professionele mailing gebeurt niet vanuit een standaard mailprogramma maar vanuit een e-mailplatform. Wij ontwikkelden het e-mailplatform Sendtex. Sendtex bevat functionaliteiten om je doelgroepen te segmenteren, je abonnees te beheren, je mailings grafisch aantrekkelijk op te maken én om de resultaten van je mailing te analyseren.

Voordelen en mogelijkheden van e-mailingplatform Sendtex?

  • Explosief gebruiksvriendelijk
  • Veilig en eenvoudig adressenbeheer
  • Tot 500 e-mails per maand inbegrepen
  • Overzichtelijke analyses voor een explosieve e-marketing
  • Doeltreffend en performant verzenden van kleine tot hele grote e-mailmarketing campagnes
  • Het mailingplatform bevat mogelijkheden voor het uitsturen van geautomatiseerde mailings, bijvoorbeeld op verjaardagen
  • ...

Wil je doelgericht potentiële klanten bereiken met een professionele mailing of nieuwsbrief? Contacteer de online experts van Brainlane voor een oplossing op maat.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47