+32 11 54 31 47CONTACT

Bereik nieuwe leads en werf extra klanten

Online marketing in samenwerking met Brainlane is één van de sterkste manieren om nieuwe klanten aan te trekken. Wij pakken deze uitdaging heel strategisch aan, gebaseerd op een sterk en haalbaar actieplan.

Goede producten en diensten zijn niet voldoende om als bedrijf succes te hebben. Je moet als onderneming potentiële klanten kunnen bereiken en hen informeren over jouw toegevoegde waarde. De opkomst van het internet heeft de manier waarop bedrijven zakendoen volledig veranderd. Wie niet investeert in online marketing laat heel wat potentiële omzet liggen.

De beste en meest efficiënte manier om nieuwe leads te verzamelen en klanten te werven verloopt via het internet. Doe hiervoor beroep op professionals zoals Brainlane. Wij bieden je een brede waaier aan van online dienstverleningen.

Hoe bereiken we het best jouw potentiële klanten?

Online marketing biedt een heel arsenaal aan mogelijkheden om je potentiële klanten te bereiken. Brainlane biedt een all-in service om elke inspanningen professioneel aan te pakken:

  • Een aantrekkelijke en overtuigende website die sterk scoort in Google vormt de basis voor je verdere online marketingaanpak. De website is sterk gericht op conversie. Op allerlei manieren stimuleren we bezoekers om jou te contacteren voor een afspraak, een bezoek aan je showroom, het aanvragen van een offerte,…
  • We trekken extra bezoekers naar je website via Google Adscampagnes, mailings, advertenties in Facebook of andere sociale media,…

Extra klanten werven start met een sterk marketingplan

Een sterk marketingplan is noodzakelijk om op een gestructureerde manier nieuwe klanten te werven en potentiële leads binnen te halen. Samen met jou analyseren we de verschillende mogelijkheden en werken we een sterk online marketingplan uit. Op basis hiervan zetten we verschillende online kanalen in om potentiële doelgroepen efficiënt te bereiken. Op die manier wordt je onderneming of bedrijf ‘top of mind’ bij belangrijke potentiële klanten.

Wil jij nieuwe klanten werven of extra leads verzamelen met online marketing? Maak een afspraak met de online marketingexperts van Brainlane voor een kennismakingsgesprek.

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47