+32 11 54 31 47CONTACT
Goed Pleisterwerk
Goed Pleisterwerk
Goed Pleisterwerk
Bart Peters
Bart Peters
Bart Peters
Princess Keukens
Princess Keukens
Princess Keukens

Schrijven van geoptimaliseerde webteksten

Hoog scoren in Google met sterke webteksten

Vertrouw het schrijven van je webteksten toe aan een specialist: een SEO-copywriter. Met een externe copywriter overtuig je niet alleen beter potentiële klanten, je haalt er ook hogere scores mee in Google. Het schrijven van webteksten is een vak apart.

Waarom je webteksten laten schrijven door een copywriter?

Niet alleen de grafische styling en de technische opbouw van je website zijn van belang. Je hebt ook nood aan inhoudelijk sterke en overtuigende teksten die voor Google geoptimaliseerd zijn. Google houdt van teksten die op maat geschreven zijn voor je bezoekers. De manier waarop je diensten en producten omschrijft, de woorden die je gebruikt,… elk element heeft een invloed op Google.

Welke trefwoorden gebruiken voor Google?

De juiste trefwoorden in de juiste context is een essentieel onderdeel van een geslaagde tekst. Onze copywriter gaat aan de slag met het schrijven van teksten na een interview en trefwoordenonderzoek. Welke trefwoorden gebruiken mensen in Google om een specifiek probleem onder woorden te brengen? Deze informatie is cruciaal voor het schrijven van webteksten die je potentiële bezoekers aanspreken en goed scoren in Google.

Gebruik de woordkeuze van je potentiële klanten

Op welke manier beschrijven ze de producten en diensten die jij aanbiedt? Vermijd vakjargon en gebruik zoveel mogelijk de woorden die je potentiële klanten gebruiken. Naast een trefwoordenonderzoek is het belangrijk om goed te luisteren naar je klanten. De manier waarop ze een probleem aan jou vertellen geeft een goed idee van wat ze in Google zullen intypen.

Heeft jouw bedrijf meerdere doelgroepen? Ontwikkel dan webpagina’s met dezelfde oplossing voor elke doelgroep. Zo voelt elke doelgroep zich rechtreeks aangesproken. Benadruk op elke pagina het specifieke voordeel voor iedere doelgroep.

Gebruik de taal van je klant

Al te vaak kiezen bedrijven voor een Engelstalige website. Het klopt dat veel mensen Engels verstaan, maar dat betekent niet ze in Google naar informatie zoeken in het Engels. Maak het je potentiële klanten zo eenvoudig mogelijk en biedt hun een website aan in je eigen taal.

Brainlane heeft uitstekende copywriters in huis om jouw webteksten te schrijven zodat je website overtuigt en hoog scoort in Google. Contacteer ons vandaag nog voor extra informatie.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47