d
+32 11 54 31 47CONTACT

Medische Experten Driesen & Vandeurzen

Medische Experten Driesen & Vandeurzen

Vakkundig & transparant advies

Medische Experten Driesen & Vandeurzen
Medische Experten Driesen & Vandeurzen
Medische Experten Driesen & Vandeurzen

Voor Dr. Ronald Driesen en Dr. Ann Vandeurzen kent de verzekeringsgeneeskunde geen geheimen. Zij evalueren alle lichamelijke schade als gevolg van o.a. arbeidsongevallen, verkeersongevallen en in opdracht van diverse rechtbanken. Vanuit hun kabinetten in Genk en Leuven staan zij hun cliënten met raad en daad bij. En sinds kort doen ze dat ook online! Deze medische experten hadden tot nu toe nog geen digitale aanwezigheid maar ze zagen wel in hoe waardevol het is om een online uitvalsbasis te hebben. Zo is Dr. Ronald Driesen ook actief in het Heupcentrum Limburg, waar hij de voordelen van een Brainlane-made website al kent.

Dankzij deze positieve ervaring lag de keuze voor Brainlane voor de hand. Tijdens de ontwerpfase werd er ook al snel gekozen voor een zeer neutraal ogende website, zodat de focus voornamelijk op de inhoud ligt. Verder kreeg het contactformulier een prominente plaats op de website waardoor mogelijke cliënten gemakkelijk contact kunnen leggen. Ook vind je een invulformulier in de menubalk dat ervoor zorgt dat alle afspraken zo vlot mogelijk verlopen. Dit ronden we af met pagina's waarop de dokters hun expertises en de potentiële kosten verbonden aan de verzekeringsgeneeskunde omschrijven. Deze pagina's helpen mee om vertrouwen te kweken bij websitebezoekers en houden de drempel om contact op te nemen bewust heel laag.

Vind jij het ook tijd om je bedrijf online op de kaart te zetten? Contacteer ons dan zeker!

"Onze verzekeringsgeneeskundepraktijk is gespecialiseerd in de evaluatie van menselijke schade in al haar aspecten. Wij beschikken over de specifieke medische expertise om deze schade te kunnen evalueren." Dr. Ronald Driesen

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47