d
+32 11 54 31 47CONTACT

Trigo Verzekeringen

Trigo Verzekeringen

Zorgeloos verzekerd

Trigo Verzekeringen
Trigo Verzekeringen
Trigo Verzekeringen

KBC Verzekeringsagentschappen Omer Beelen, Stijn Janssens, Rudi Spapen, Willy Vanhemelen en Jenny Mertens hebben de krachten gebundeld onder een nieuwe naam: Trigo Verzekeringen.

Trigo plaatst zijn klanten in het middelpunt en vertaalt hun verzekeringsbehoeften naar een correct samengestelde verzekeringsportefeuille. Door op regelmatige basis persoonlijk advies te verlenen, bouwen ze zo samen een vertrouwensband op.

Voor Trigo Verzekeringen stond Brainlane in voor de volledige branding; het bepalen van de nieuwe merknaam, het ontwerp van het logo, de volledige huisstijl en verschillende vormen van drukwerk/print.

Daarnaast trokken we deze design elementen ook door in hun nieuwe website en dit uiteraard in lijn met de KBC-specificaties.

Brainlane ontwerpt en ontwikkelt professionele, op maat gemaakte websites voor KBC verzekeringsagenten. Klik hier voor meer informatie.

"Door op regelmatige basis persoonlijk advies te verlenen, bouwen we samen met jou een vertrouwensband op." KBC Verzekeringsagentschappen Omer Beelen, Stijn Janssens, Rudi Spapen, Willy Vanhemelen en Jenny Mertens hebben de krachten gebundeld onder een nieuwe naam: Trigo Verzekeringen.

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47