d
+32 11 54 31 47CONTACT

Pius X-college

Pius X-College

Bladel (Eindhoven)

Pius X-college
Pius X-college
Pius X-college

Het Pius X-College in Bladel bij Eindhoven heeft als belangrijkste missie ervoor te zorgen dat alle leerlingen en medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. En daarvoor moeten ze zich ook op school thuis kunnen voelen. Niet voor niets heeft het college dan ook "Voel je thuis!" als slogan en als werkwijze gekozen. Zo kan het Pius X-College voorzien in alle noden van de meer dan 2200 leerlingen in alle studierichtingen.

Om helemaal mee te blijven in het snel veranderende digitale landschap, zocht de school dan naar een nieuwe website. Ons team had de vorige website van het Pius X-college al ontworpen, waardoor we de vereisten van de klant goed konden inschatten. Zo zorgden de designers en developers voor een volledige verniewing van de bestaande website, helemaal aangepast aan de vereisten van het college.

De nieuwe website is helder, duidelijk en gebruiksvriendelijk en past volledig in de huisstijl van het Pius X-college. Op de site kunnen zowel ouders, medewerkers als leerlingen alle mogelijke informatie vinden. Daarnaast beschikt de website over een ruim aanbod aan moderne tools, zoals een online afwezigheidsformulier, een splinternieuwe kalender en de integratie van het eigen nieuwsplatform Pius X-TV.

Zo kan het Pius X-College zich blijven profileren als dé school van vandaag en morgen.


"Voel je thuis! " Pius X-College

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47