d
+32 11 54 31 47CONTACT

OlioVino

Oliovino

Het lekkerste van Italië bij u op tafel!

OlioVino
OlioVino
OlioVino

Als je van Italië houdt, kan je bij OlioVino gewoonweg niet misgaan! Giovanni en Kris doorkruisen al jaren landelijk Italië op zoek naar de beste streekproducten en verkopen die vanuit Bilzen. Met een uitgebreide selectie aan wijnen, olie, koffie, pasta en sauzen bieden ze alles aan wat een liefhebber van la dolce vita maar kan wensen. Daarnaast staan ze iedereen bij met hun uitgebreide expertise over al hun producten.

Zulke mooie producten komen natuurlijk beter tot hun recht als je ze kan aanschouwen op een even mooie website. Daarom koos OlioVino voor een samenwerking met Brainlane. Na een intensief proces, waarbij alle producten gefotografeerd en gecategoriseerd werken, waren we klaar om alles in een nieuwe vorm te gieten. Het resultaat is een heldere, duidelijke website die je onmiddellijk in Italiaanse sferen brengt. Alle producten staan in overzichtelijke categorieën onderverdeeld en dankzij de geïntegreerde webshop kunnen klanten hun bestelling meteen afronden.

Verder zorgden we voor een nieuwsrubriek waar iedereen op de hoogte kan blijven van het reilen en zeilen van OlioVino en op de contactpagina staat alle belangrijke informatie nog eens netjes opgelijst. De lancering van de nieuwe website koppelden we aan een communicatiecampagne op Facebook en Google die al meteen mooie resultaten behaalde.

Een mooi voorbeeld van een samenspel tussen de website en communicatie!

"Het geheim van zoveel zonnige smaken? Ons enthousiasme en onze passie voor Italië! " Giovanni en Kris, zaakvoerders

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47