d
+32 11 54 31 47CONTACT

NNP Automotive Group

NNP Automotive Group

Groot- en detailhandel voor originele nieuwe en bijna-nieuwe auto-onderdelen van meer dan 20 merken

NNP Automotive Group
NNP Automotive Group
NNP Automotive Group

De NNP Automotive Group is sinds 2001 actief als leverancier van nieuwe en bijna-nieuwe auto-onderdelen voor intussen meer dan 20 merken als Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, ... . NNP is met deze activiteiten gestart als proefproject voor Volkswagen AG, maar is intussen uitgegroeid tot een grote Europese speler voor (tweedehands) auto-onderdelen.

NNP Automotive Group was op zoek naar een online platform om zijn producten op een overzichtelijke manier online aan te bieden, en deze via een online shop (gekoppeld aan hun ERP systeem) makkelijk door klanten en garages te laten aankopen. Voor de ontwikkeling van een dergelijk technisch platform kwam NNP natuurlijk bij Brainlane terecht. We ontwikkelden een 4-talige online shop voor hun waarin alle producten (die op stock zijn) automatisch uit het ERP systeem worden opgehaald en in de webshop te koop worden aangeboden. De producten worden automatisch toegekend aan de juiste types wagen, zodat de klant op zoek kan gaan naar een specifiek product voor zijn wagen (merk, type, uitvoering, bouwjaar, ... ). Gezien het zeer ruime aanbod aan producten (en productsoorten), werd een "alfabetische" filter in het systeem voorzien, vergelijkbaar met de index in een boek of catalogus. Dit blijkt een superhandig hulpmiddel voor de bezoekers van de website om snel de gewenste producten te vinden.

Ben je zelf ook op zoek naar een oplossing om je producten online te laten aankopen, of heb je ook allerhande producten en productinformatie in je ERP systeem, boekhoudsysteem of databank zitten en wil je die automatisch op je website tonen? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

"Prachtige 4-talige webshop met automatische connectie naar het ERP systeem voor productinformatie en doorsturen van bestellingen"

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47