d
+32 11 54 31 47CONTACT

Lydia Peeters

Lydia Peeters

Open Vld

Lydia Peeters
Lydia Peeters
Lydia Peeters

Vlaams minister Lydia Peeters is niet aan haar proefstuk toe. Ze werd niet alleen vier keer na elkaar verkozen tot burgemeester van Dilsen-Stokkem, ze zetelde ook tien jaar in het Vlaams Parlement. Na een korte periode als Vlaams minister van Financiƫn, Begroting en Energie is ze nu Vlaams minister van Mobiliteit & Openbare Werken. Minister Peeters onderscheidt zich door haar dossierkennis en haar passie voor haar projecten. Niet voor niets is haar slogan "passie & ambitie."

Voor politici is een professionele website natuurlijk een onmisbaar communicatiemiddel. Het is de perfecte plaats om informatie en nieuws over henzelf en hun projecten en activiteiten te verzamelen. Daarnaast is het een plek waar potentiƫle kiezers zich kunnen verdiepen in de verdiensten van politici. Daarom moeten bezoekers terecht komen op een uitermate professionele website waar ze gemakkelijk doorheen alle informatie kunnen navigeren.

Dat we bij Brainlane zo'n website kunnen maken, stond al langer vast. We bouwden niet voor niets ook de vorige site van Lydia Peeters. De samenwerking werd dus voortgezet en het resultaat mag absoluut gezien worden! We kozen resoluut voor een heldere en duidelijke website, aangepast aan de huisstijl van Open Vld.

De belangrijkste blikvangers zijn de pagina's voor de beleidsdomeinen van de minister, de pagina voor #TeamLydia en de zeer actieve nieuwsrubriek. De bijkomende automatische koppeling met haar Instagrampagina zorgt ervoor deze nieuwe website echt leeft en een digitale uitvalsbasis vormt voor het team rond Minister Peeters.

"Mijn slogan - Passie & Ambitie - zijn geen loze woorden maar een ingesteldheid" Lydia Peeters, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47