d
+32 11 54 31 47CONTACT

Coopmans DC

Coopmans DC

Uw totaalpartner voor betonproducten

Coopmans DC
Coopmans DC
Coopmans DC

De missie van Coopmans DC uit Bilzen bij de oprichting in 2009 was duidelijk: “Een totaalpartner voor betonproducten en aanverwante diensten worden." Meer dan 10 jaar later Zijn Danny Coopmans en zijn team daar met glans in geslaagd! Tal van bouwbedrijven, projectontwikkelaars en particulieren hebben de weg naar hun deur gevonden. Zij kunnen bij Coopmans DC terecht voor hun eigen betoncentrale, transport en overslag van goederen, recyclage van bouwafval én voor infrastructuurwerken.

Het is niet gemakkelijk om zo'n brede waaier aan specialiteiten online correct voor te stellen. Daarom schakelde Coopmans DC Brainlane in. Ons team stak de handen uit de mouwen en bedacht een professionele website die perfect aansluit op de noden van de klant. Een frisse layout, volledig in de bestaande huisstijl, vormde de basis van deze nieuwe website.

Een belangrijk aspect was een vlotte navigatie. Dit bereikten we door de vijf pilaren van Coopmans DC (Betoncentrale, Transport, Overslag, Infrastructuur en Recyclage) op veel pagina's te laten terugkomen en door een contactknop op elke pagina te integreren. Zo vinden bezoekers altijd de belangrijkste elementen gemakkelijk terug.

Daarnaast kozen we voor zoveel mogelijk foto's van het bedrijf en de realisaties, zodat toekomstige partners al meteen kunnen zien tot wat Coopmans DC in staat is.

Wil je jouw nieuwe website hier binnenkort ook zien? Contacteer ons dan zeker!

"Wij maken elke belofte betonhard!" Danny Coopmans, zaakvoerder

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47