d
+32 11 54 31 47CONTACT

Bij Den Appel

Bij Den Appel

Winkel, traiteur & bistro

Bij Den Appel
Bij Den Appel
Bij Den Appel

Bij Den Appel is in Diepenbeek meer dan een gevestigde waarde. Niet voor niets werden ze vier keer op rij bekroond tot vriendelijkste handelaar van Diepenbeek. Bij den Appel staat synoniem voor heerlijke gerechten bereid met dagverse producten. Elke dag geniet je van 15 verschillende menu's om af te halen of om in de bistro te eten. Ook voor feesten bestaan er tal van formules, van brunchmenu's over tapasplanken tot XL-paellapannen. Patrick, Debby en Ilse starten elke dag om 4u30 om het volledige assortiment op tijd klaar te maken. Zoek je geen bereide gerechten? Dan kan je Bij Den Appel nog steeds in de winkel de beste kwaliteitsproducten uitkiezen.

Er restte hen dan nog maar één opdracht: ervoor zorgen dat de online identiteit van Bij Den Appel even sterk is als de offline identiteit. In hun zoektocht naar een partner om dit te realiseren kwamen ze bij Brainlane terecht. En de rest ... is history.

Team Brainlane ontwierp een website die de sterke punten van deze fantastische zaak in de kijker zet. We besteedden extra aandacht aan foto's van de zaak en producten. Er zijn aparte pagina's voor de winkel-, traiteur- en bistrogedeeltes en alles werd ingepakt in zachte kleuren om de ambachtelijkheid van Bij Den Appel te benadrukken. De nieuwsrubriek en het contactformulier maken het geheel compleet.

Wil jij je online identiteit ook een boost geven? Contacteer ons dan zeker!

"Wij zijn er om je elke dag, met passie voor het vak, te laten genieten, bij jou thuis, bij ons in de bistro, op het werk of op verplaatsing, at your service! We kijken er weer naar uit, om jouw dag, jouw feestje lekker te maken!" Patrick, Debby & Ilse

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47