d
+32 11 54 31 47CONTACT

8 HOOG

8 HOOG

Hét kantoor in Leuven voor jou en je team

8 HOOG
8 HOOG
8 HOOG

Aan de Diestsevest in Leuven, vlakbij het station, vind je 8 HOOG. In dit hypermoderne kantoorgebouw kan je een ruimte of zelfs een volledige verdieping huren.

Waarin verschilt 8 hoog nu van een ander kantoorgebouw?
Je betaalt als bedrijf een duidelijk tarief voor bemeubelde kantoren met alle voorzieningen op een toplocatie, je kan contracten voor korte én lange termijn afsluiten en je kan de drie ruime vergaderzalen naar wens reserveren. Maar het beste moet wel de toegang tot de coffee corner en de twee dakterrassen zijn. Zo kan je ook op het werk eventjes ontspannen of gewoon buiten werken.

Het concept is duidelijk een succes want alle kantoren zijn bijna permanent verhuurd.

Voor het logo en de website van dit project ging 8 HOOG de samenwerking met Brainlane aan. De website moest de kantoren zelf weerspiegelen: helder, ruim en modern. Iets waar ons team met glans in slaagde.

Op deze nieuwe site vind je een duidelijk overzicht van alle kantoren en hun voorzieningen. We legden de nadruk op foto's van de mooie ruimtes en de terrassen.

Onder de indruk van dit project? Kijk dan zeker eens naar onze andere realisaties of neem contact met ons op!

"8 HOOG is een plek waar je onderneming kan groeien, waar ideeën ontstaan en vorm krijgen. De formule voor succes!" 8 HOOG

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47