+32 11 54 31 47CONTACT
TV Limburg
TV Limburg
TV Limburg

Waar kunnen wij je mee helpen?

Ontwikkelen van een professionele website

Een professionele website is een must. Het geeft niet enkel informatie over producten of diensten, maar zal ook effectief nieuwe leads en klanten aanbrengen, ook mensen die je onderneming (nog) niet kennen.

Een professionele website is geen kostenpost, het is een leadgenerator

Iedere onderneming en iedere sector heeft zijn specifieke kenmerken. Een goede website speelt daar actief op in. Kennis verwerven over je sector, producten, doelgroep en onderneming is dan ook de eerste stap die Brainlane zet om je website succesvol te maken.

Meer info

Bepalen van je online strategie

Op welke manier bereiken we het best je doelgroep? Gaan we adverteren in Google? Of beter via social media zoals Facebook? Hebben nieuwsbrieven een toegevoegde waarde?

We bepalen jouw ideale online strategie op basis van je onderneming, producten en doelgroep

Vervolgens werken we een concreet actieplan uit, en geven we de nodige ondersteuning bij elke uitgevoerde actie.

Meer info

Opzetten van een online winkel

Via een online winkel kan je je producten rechtstreeks bij een groot publiek te koop aanbieden. Opdracht is om te zorgen dat de klanten in jouw online winkel kopen en niet bij een concurrent.

Zorg voor meerwaarde in je webshop, geef advies!

Probeer in je online winkel te doen wat je ook in een klassieke winkel zou doen: zoek de aandacht van de klant door advies te geven, en maak de aankoop van het product eenvoudig.

Meer info

Maatwerk in software nodig?

Gebruik van het internet kan een grote toegevoegde waarde leveren voor vele soorten toepassingen: gegevens zijn van overal bereikbaar, er hoeven geen installaties te gebeuren op afzonderlijke PC's, gegevens zijn altijd up-to-date,...

Planning programma's, koppelingen tussen websites en ERP systemen, ...

Heb je behoefte aan een software die vanaf verschillende plaatsen bereikbaar moet zijn, waarvan de gegevens altijd up-to-date moeten zijn, die automatisch moet synchroniseren met andere gegevens, ... ? Contacteer ons dan even om het in detail te bespreken.

Meer info

Goede rangschikking halen in Google (SEO)

Dagelijks gebruiken miljoenen mensen Google om een oplossing voor hun kleine en grote problemen te zoeken. Zorg er dus voor dat Google je website voor de juiste zoekwoorden bovenaan de Google rangschikking toont.

Bovenaan in Google staan voor problemen waarvoor jij een oplossing hebt.

Naast het feit dat je website technisch goed uitgewerkt moet zijn, is het ook belangrijk om de webteksten uit te werken op basis van relevante trefwoorden en de terminologie van potentiƫle klanten.

Meer info

Bereik nieuwe leads en werf extra klanten

Dat miljoenen mensen dagelijks Google gebruiken om specifieke producten en oplossingen voor hun problemen te zoeken, creƫert voor jouw onderneming veel opportuniteiten. Brainlane zorgt door een optimale inschakeling van diverse tools dat deze opportuniteiten effectief worden omgezet in marktaandeel.

De juiste online strategie ingevuld met goed uitgevoerde acties werpt altijd zijn vruchten af!

We verzorgen jouw leadgeneratie en brengen nieuwe klanten aan door toepassing Google optimalisatie, versturen nieuwsbrieven, opzetten van Google Adwords campagnes, Facebook advertenties, ... .

Meer info

Adverteren op Google en sociale media

Heb je een oplossing voor een specifiek probleem of wil je een heel concrete doelgroep aan te spreken, bvb in een bepaalde regio: dit kan perfect via social media advertising. We werken kleine reclamecampagnes uit die enkel aan jouw doelgroep aangeboden worden. En dit met meetbaar resultaat!

Zeer gericht adverteren naar een specifieke doelgroep of regio: geen probleem!

Wil je voor bepaalde zoekwoorden prominent in Google aanwezig zijn? Dan is Google Adwords de uitgesproken tool!

Meer info

Full service communicatiebureau

We gaan niet enkel het internet voor je op een optimale manier inschakelen, maar ondersteunen we je ook met allerhande aanverwante activiteiten.

Ontwerpen van logo's, huisstijlen, advertenties, drukwerk, copywriting, ... .

We kunnen je ook ondersteunen bij het ontwerpen van online en offline advertenties, flyers, affiches, vlaggen, mascottes, voertuigen, ... ,

Meer info
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47