+32 11 54 31 47CONTACT
Siniscoop
Siniscoop
Siniscoop
Lekkere Wijn
Lekkere Wijn
Lekkere Wijn
TV Limburg
TV Limburg
TV Limburg

Wat kunnen we concreet voor u betekenen?

Ontwikkelen van een professionele website

Een professionele website is een must voor elke onderneming. Dergelijke website geeft niet enkel informatie over uw producten of diensten, maar zal ook effectief nieuwe leads en klanten aanbrengen, ook mensen die uw onderneming (nog) niet kennen.

Een professionele website is geen kostenpost, het is een leadgenerator

Iedere onderneming en iedere sector heeft zijn specifieke eigenheden. Een goede website speelt daar actief op in. Kennis verwerven over uw sector, uw producten,  uw doelgroep en uw onderneming is dan ook de eerste stap die Brainlane zet om uw website succesvol te maken.

Meer info

Bepalen van uw online strategie

Op welke manier bereiken we het best uw doelgroep? Gaan we adverteren in Google? Is het nuttig om actief te worden op Sociale Media zoals Facebook? Hebben nieuwsbrieven een toegevoegde waarde?

We bepalen uw ideale online strategie op basis van de eigenheid van uw onderneming, uw producten en uw doelgroep

Vervolgens werken we op basis van die beginselen een concreet actieplan uit, en geven we de nodige ondersteuning bij elke uitgevoerde actie.

Meer info

Opzetten van een online winkel

Via een online winkel kan u uw producten rechtstreeks bij een groot publiek te koop aanbieden. Opdracht is om te zorgen dat de klanten in uw online winkel aankopen en niet bij een concurrent.

Zorg in uw online shop voor meerwaarde voor de klant, geef advies!

Probeer in uw online winkel te doen wat u ook in een klassieke winkel zou doen: zoek de aandacht van de klant door advies te geven, en maak de aankoop van het product eenvoudig.

Meer info

Ontwikkelen van maatwerk oplossingen

Gebruik van het internet kan een grote toegevoegde waarde leveren voor vele soorten toepassingen: gegevens zijn van overal bereikbaar, er hoeven geen installaties te gebeuren op afzonderlijke PC's, gegevens zijn altijd up-to-date,... .

Planning programma's, koppelingen tussen websites en ERP systemen, ...

Heeft u behoefte aan een software die vanaf verschillende plaatsen bereikbaar moet zijn, waarvan de gegevens altijd up-to-date moeten zijn, die automatisch moet synchroniseren met andere gegevens, ... ? Contacteer ons dan even om uw project meer in detail te bespreken.

Meer info

Goede rangschikking halen in Google (SEO)

Dagelijks gebruiken miljoenen mensen Google om een oplossing voor hun kleine en grote problemen te zoeken. Waarschijnlijk heeft u ook oplossingen voor specifieke problemen. Zorg er dus voor dat Google uw website voor de juiste zoekwoorden bovenaan de Google rangschikking toont.

Bovenaan in Google staan voor problemen waarvoor u een oplossing heeft.

Naast het feit dat uw website technisch goed uitgewerkt moet zijn, dient u er zorg voor te dragen dat de inhoudelijke teksten geschreven werden in de terminologie van uw doelgroep.

Meer info

Aanbrengen van leads en nieuwe klanten

Dat miljoenen mensen dagelijks Google gebruiken om specifieke producten en oplossingen voor hun problemen te zoeken, creĆ«ert voor uw onderneming veel opportuniteiten. Brainlane zorgt door een optimale inschakeling van diverse tools dat deze opportuniteiten effectief worden omgezet in marktaandeel. 

De juiste online strategie ingevuld met goed uitgevoerde acties werpt altijd zijn vruchten af!

We verzorgen uw leadgeneratie en brengen u nieuwe klanten aan door toepassing van allerhande technieken als Google optimalisatie, versturen nieuwsbrieven, opzetten van Google Adwords campagnes, Facebook advertenties, ... .

Meer info

Adverteren op Google en Sociale Media

Heeft u een oplossing voor een specifiek probleem of u wenst een heel concrete doelgroep aan te spreken, bvb in een bepaalde regio: dit kan perfect via Social Media advertising. We werken kleine reclamecampagnes uit die enkel aan uw doelgroep aangeboden worden. En dit met meetbaar resultaat

Zeer gericht adverteren naar een specifieke doelgroep of regio: geen probleem!

Wilt u voor bepaalde zoekwoorden prominent in Google aanwezig zijn? Dan zijn Google Adwords de uitgesproken tool voor u!

Meer info

Diverse ondersteunende activiteiten

Om ons aanbod van diensten voor u te vervolledigen gaan we niet enkel het internet voor u op een optimale manier inschakelen, maar ondersteunen we u ook met allerhande aanverwante activiteiten.

Ontwerpen van logo's, huisstijlen, advertenties, drukwerk, copywriting, ... .

We kunnen u ook ondersteunen bij het ontwerpen van online en offline advertenties, flyers, affiches, vlaggen, mascottes, voertuigen, ... , kortweg: drukwerk van allerhande pluimage. 

Meer info
+32 11 54 31 47