d
+32 11 54 31 47CONTACT

Zelco Logistics

Zelco Logistics

Logistics and Supply Chain management

Zelco Logistics
Zelco Logistics
Zelco Logistics

Zelco Logistics werd in 1990 opgericht door Alfons van Zele met een duidelijke visie: bedrijven ondersteunen in hun logistieke processen. In de 30 jaar die volgden, bouwde hij Zelco Logistics uit tot een toonaangevend advies- en opleidingsbureau. Bij Zelco kan je terecht voor advies van supply chain management over voorraadbeheer tot productieplanning. Of je volgt een van de gespecialiseerde opleidingen die je ongetwijfeld een expert maken in een logistiek domein naar keuze. Als erkend opleidingsverstrekker beschikt Zelco Logistics over alle expertise die hiervoor nodig is.

Maar al die expertise moet je natuurlijk nog aan de man kunnen brengen. En daarvoor bestaat er geen betere tool dan een professionele website. Zelco schakelde Brainlane in om een website te ontwikkelen die niet alleen hun expertise toont maar die ook duidelijk aangeeft welke opleidingen gepland zijn. Dit alles moest netjes passen in de huisstijl van Zelco

Onze designers en developers beten zich hierin vast en kwamen met een pakkende website op de proppen. Alle expertisedomeinen van Zelco staan uitgebreid en toegankelijk beschreven en alle opleidingen werden in een handige kalender geïntegreerd. Deelnemers kunnen zich handig online inschrijven en Zelco kan automatisch geüpdatete lijsten rechtstreeks uit de website downloaden. Aparte pagina's voor het team van Zelco en een nieuwsrubriek maken het plaatje compleet. Alles werd afgewerkt met een uitstekende vindbaarheid in zoekopdrachten om organisch verkeer te genereren.

Heeft dit project jou ook geïnspireerd? Neem dan zeker contact op voor een project op maat!

"Logistics and Supply Chain management" Zelco Logistics

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47