d
+32 11 54 31 47CONTACT

TRIXXO

TRIXXO

Extra sterk in huishoudhulp en werk

TRIXXO
TRIXXO
TRIXXO

TRIXXO is een extreem snelgroeiend bedrijf dat in 2004 in Hoeselt werd opgericht door ondernemer Luc Jeurissen. Ondertussen stelt de groep over heel Belgiƫ al bijna 10.000 mensen tewerk. Dit vooral in de twee grootste takken van TRIXXO: uitzendjobs en via dienstencheques.

Om deze sterke groei te accomoderen had TRIXXO een nieuwe website nodig die de vele aanvragen automatisch kan verwerken en direct bij de juiste personen kan neerleggen. Dankzij onze ervaring en expertise koos TRIXXO voor Brainlane als partner voor dit project.

Er werden in totaal drie deelsites voor TRIXXO uitgewerkt: een algemene corporate website, een site voor alles wat dienstencheques betreft (aanvragen van huishoudhulp en strijkhulp, solliciteren als huishoudhulp, ... ) en een jobsite met allerhande vacatures (vast en interim). Deze vallen alle drie onder het hoofddomein. Gezien Trixxo ook in Walloniƫ actief is, werd uiteraard ook van alle sites een Franse versie gemaakt.

Op de nieuwe jobsite is het gemakkelijker dan ooit om op zoek te gaan naar een vacature die op jouw lijf geschreven is: dankzij de handige filters zie je in een oogopslag alle jobs die je interesseren. Ben je op zoek naar huishoudhulp met dienstencheques? Ook dat is nu kinderspel. Op de kaart zie je zo het dichtstbijzijnde TRIXXO-kantoor om contact mee op te nemen, of je vraagt de huishoudhulp gewoon online aan.

Alle deelsites werden daarna aangevuld met een schat aan informatie en nieuwsrubrieken. Zo blijf je altijd op de hoogte van het relevante sectornieuws.

Ben jij ook gefascineerd door dit project? Neem dan zeker contact op en samen bekijken we wat wij voor je kunnen betekenen!

"De TRIXXO-groep is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en jobs. " Luc Jeurissen, zaakvoerder TRIXXO

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47