d
+32 11 54 31 47CONTACT

Pro Aktief Verzekeringen

Pro Aktief Verzekeringen

Maatwerk in verzekeringen

Pro Aktief Verzekeringen
Pro Aktief Verzekeringen
Pro Aktief Verzekeringen

Pro Aktief verzekeringen is een verzekeringsagentschap met een familiale sfeer. Onder het bewind van zaakvoerder Marc Vreys staat de klant en het leveren van kennis en kwaliteit centraal. Verzekeren is namelijk een kwestie van maatwerk. Als één van de KBC-verzekeringskantoren in Limburg heeft Pro Aktief een zeer ruime actieradius in de provincie en een sterke band met de hoofdkantoren in Leuven en Brussel. Ook doet Pro Aktief het schadebeheer voor de KBC-bankkantoren in Tongeren, Borgloon en Wellen.

Voor Pro Aktief Verzekeringen stonden wij in voor het ontwikkelen van een professionele en responsive website. Het professionele webdesign spreekt zowel particulieren als bedrijven aan. De gebruikte stijl en kleuren zijn gebaseerd op de KBC-huisstijl. Deze dynamische website heeft een duidelijk structuur om het navigeren tussen webpagina’s te vergemakkelijken. De gebruiksvriendelijke website is bovendien ook SEO-geoptimaliseerd waardoor ze een hogere rangschikking behalen in Google zoekopdrachten.

Brainlane ontwerpt en ontwikkelt professionele, op maat gemaakte websites voor KBC verzekeringsagenten. Klik hier voor meer informatie.

" Verzekeren, van mens tot mens, in vertrouwen, om uw veiligheid en uw zekerheid te garanderen. " Marc Vreys, zaakvoerder

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47