d
+32 11 54 31 47CONTACT

Plantyn Academy

Plantyn Academy

Jouw online leerplek

Plantyn Academy
Plantyn Academy
Plantyn Academy

Plantyn lanceerde begin 2022 zijn eigen Plantyn Academy. Dit om hun partnership met leerkrachten te bevestigen & een platform te creëren waarop leerkrachten die een methode van Plantyn gebruiken terecht kunnen voor opleidingen die met deze methode te maken hebben. Plantyn wenst er eveneens een plek te geven aan algemene opleidingen, die van leerkrachten (klant of niet) betere leerkrachten maken.

Door het ruime aanbod was het belangrijk dat gebruikers snel hun weg konden vinden naar de voor hun interessante opleidingen. Door de handige filters vind je super snel jouw opleidingen in de catalogus.

Gebruikers kunnen gemakkelijk registeren en hun persoonlijk profiel aanpassen eens ze ingelogd zijn.

Inschrijven voor een bepaalde opleiding gebeurt intuïtief en betalen kan via verschillende online betaalmogelijkheden. Gebruikers kunnen opleidingen, tijdens de checkout, ook gemakkelijk factureren aan de school of het schoolbestuur waar ze werkzaam zijn. Ook als particulier kun je op dit platform terecht.

Je aangekochte opleidingen blijven beschikbaar in je persoonlijk overzicht op 'Mijn Plantyn'. Na het doorlopen van een opleiding zie je hier ook je bijhorende certificaten.

Dit alles werd vormgegeven in een speelse, frisse en overzichtelijke stijl. SEO matig scoren we zoals gebruikelijk de hoogste scores zodat we via de zoekmachines snel te vinden zijn.

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47