d
+32 11 54 31 47CONTACT

MTS Industriebouw

MTS Industriebouw

Sterk in staal en beton

MTS Industriebouw
MTS Industriebouw
MTS Industriebouw

Sinds de oprichting 30 jaar geleden is MTS Industriebouw uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een toonaangevende industriebouwer in Limburg en de omliggende regio's. In die tijd bouwden ze honderden industriegebouwen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Met een eigen staalatelier en betonfabriek zorgt MTS voor topkwaliteit in alle aspecten van het bouwproces. De 60 medewerkers gebruiken hun uitgebreide vakkennis en moderne machines om elk industrieproject tot een goed einde te brengen.

Om deze kwaliteiten te benadrukken, zagen ze bij MTS het belang in van een professionele website in, die alle waarden van het bedrijf uitstraalt. Ze zochten een partner die een site kon bouwen waar potentiƫle klanten alle nodige informatie over MTS kunnen vinden en waar alle belangrijke realisaties duidelijk weergegeven staan. Maar nog veel belangrijker, moest die partner kunnen benadrukken dat MTS in de eerste plaats nog steeds een familiebedrijf is.
En die partner, dat is Brainlane geworden.

Ons team ging hard aan het werk om de stijl van MTS zo goed mogelijk naar de nieuwe website over te brengen. Dankzij onze uitgebreide ervaring ontwierpen we een website lay-out die aan alle eisen van de klant voldeed en die er ook nog eens treffend uitziet.

Op de nieuwe site legden onze designers de nadruk op beelden, vooral die van realisaties van MTS. De witte achtergrond zorgt ervoor dat de realisaties extra in het oog springen. Elke realisatie kreeg ook zijn eigen plek op de website zodat je deze projecten vanuit alle hoeken kan bekijken. Daarnaast zorgden we voor een goede vindbaarheid en plaatsten we op alle pagina's duidelijke calls-to-action om meer contactaanvragen te genereren.


Is jouw bedrijf ook op zoek naar een nieuwe website? Neem dan zeker contact op!

"Wij investeren in mensen en middelen" Ruddi Truyens & An Van Vossole, zaakvoerders

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47