d
+32 11 54 31 47CONTACT

Limburgse Milieukoepel

Limburgse Milieukoepel

Behoud, bescherming en verbetering van het natuurlijk leefmilieu

Limburgse Milieukoepel
Limburgse Milieukoepel
Limburgse Milieukoepel

De Limburgse Milieukoepel is een koepelorgaan van 56 Limburgse natuur- en milieuverenigingen. De Limburgse Milieukoepel werkt sterk beleidsmatig op specifieke projecten, waarbij overleg met de beleidsmakers en alle stakeholders in natuur- en milieugebonden materies het streefdoel is.

Om hun platform verder uit te bouwen was het belangrijk om een mooie, overzichtelijke website te ontwikkelen met hedendaagse functionaliteiten.

Hierop moesten de verschillende werkgroepen en thema's van de Limburgse Milieukoepel nadrukkelijk naar boven komen. Verder was het ook belangrijk om allerhande informatie over de lopende projecten beschikbaar te maken. Hierbij hebben we de mogelijkheid voorzien om door middel van tags de verbinding te maken tussen al deze componenten. Zo kunnen werkgroepen, thema's, projecten en nieuwsberichten aan elkaar gelinkt worden. Handig voor de gebruiker om snel te kunnen doorklikken naar samenhorende informatie.

Er werd maandelijks heel wat tijd gespendeerd aan het uitsturen van pdf-nieuwsbrieven naar alle leden. Om dit proces efficiƫnter te laten verlopen hebben we een koppeling voorzien tussen de website en hun nieuwe Sendtex nieuwsbrief- en e-mailmarketingplatform. De nieuwsberichten die toegevoegd worden aan de website kunnen nu automatisch (via rss2email) ingeladen worden in Sendtex voor eenvoudig en snel gebruik in de nieuwsbrieven.

Ook interesse? Contacteer ons voor oplossingen op maat.

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47