d
+32 11 54 31 47CONTACT

Inmemoriam

Inmemoriam.be

Deel je herinneringen

Inmemoriam
Inmemoriam
Inmemoriam

Inmemoriam.be, initiatief van Mediahuis, is een herdenkingssite voor overledenen, waar je uiting kan geven aan verdriet en waar je troost kan vinden in de berichten en reacties van anderen. Als marktleider in Vlaanderen wat betreft rouwberichtgeving in kranten, biedt Mediahuis ook een kwalitatief online platform. Inmemoriam.be kan een aanvulling zijn op de krantenberichten of een waardig alternatief.

In 2009 lanceerde Brainlane de oorspronkelijke inmemoriam.be. Na 10 jaar was het tijd voor een redesign. Onze grafisch vormgever ging meteen aan de slag met het ontwerpen van een nieuw logo en huisstijl. Het webdesign volgde snel. Het ontwerp oogt modern en sober, zoals passend voor een herdenkingssite.

Naast het grafische werk werd het platform ook helemaal opnieuw technisch en op maat uitgewerkt. Twee bestaande portaal applicaties voor begrafenisondernemers (eentje van Mediahuis en de andere van L'Avenir) werden naar het nieuwe online platform gekanaliseerd via een nieuwe API-structuur.

Een op Laravel gebaseerde management tool staat in voor het beheer van oa: begrafenisondernemers, overledenen, orders, profielpagina's, online orders met bijbehorende betalingen, condoleances, misbruik rapportage, content filters, e-mail templates, api-keys, caching, statistieken, gebruikersbeheer, enz...

En tot slot werd bovenop dit alles ook nog een CMS voorzien, voor de algemene afhandeling van web gerelateerde activiteiten.

"Voor eeuwig en altijd hun verhaal" Inmemoriam.be

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47