d
+32 11 54 31 47CONTACT

Immo Wereld

Immo-Wereld

De snelste weg naar jouw nieuwe (t)huis!

Immo Wereld
Immo Wereld
Immo Wereld

Immo-Wereld is een jong gedreven team van professionals die dag en nacht klaar staan om mensen te begeleiden bij de aan- en verkoop van hun woning. Daarbij staat de persoonlijke aanpak centraal. Immo-wereld staat garant voor glasheldere afspraken. Om dat te benadrukken werken ze met een uniek garantiecertificaat: een certificaat waarin de gemaakte beloftes en afspraken zwart-op-wit worden vermeld zodat de klant op beide oren kan slapen.

Voor dit project stond Brainlane in voor de zelf aanpasbare website en een opfrisbeurt van logo en huisstijl. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een immobiliën-website is het uiterst belangrijk om op een gemakkelijke manier tussen de panden te navigeren met zoekfunctie en filters op locatie, prijs, etc. Ieder pand is ook voorzien van kwalitatieve foto’s, een omschrijving en bijkomende documenten zoals EPC-attest, elektrische keuring en meer.

"“Mijn ambitie als makelaar is niet gering: ik wil gewoon van elke klant een tevreden klant maken."" Zaakvoerder Benny Ceyssens

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47