d
+32 11 54 31 47CONTACT

Handcentrum Limburg

Handcentrum Limburg

Volledige focus op handen, polsen en ellebogen

Handcentrum Limburg
Handcentrum Limburg
Handcentrum Limburg

Handcentrum Limburg gaf Brainlane de opdracht om een professionele website te ontwikkelen. Missie geslaagd! We begonnen allereerst met het webdesign waarbij we de kleuren en stijl baseerden op het bestaande logo. Het ontwerp oogt modern en sfeervol zonder aan gebruiksvriendelijkheid in te boeten. Om een goede afwerking te verzekeren, werd er gebruik gemaakt van een professionele fotograaf voor alle foto’s.

De responsive website oogt niet enkel aantrekkelijk voor websitebezoekers maar is dat ook voor zoekmachines zoals Google. Om nóg beter te scoren in zoekresultaten, opteerde Handcentrum Limburg voor zoekmachine-geoptimaliseerde webteksten van onze copywriter.

Handcentrum Limburg is een praktijk met een team van jonge gedreven chirurgen gespecialiseerd in orthopedie, met als subspecialisatie hand, pols-, en elleboogchirurgie.

"Dankzij onze diepgaande specialisatie behandelen we zowel patiënten met frequent voorkomende symptomen als uiterst complexe en zeldzame problematieken." Dr. Caekebeke & Dr. Duerinckx

Gebruikte diensten
  • Schrijven van geoptimaliseerde webtekstenMeer info
  • Een website die je zelf kan aanpassenMeer info
  • Zorgen voor een goede rangschikking in Google (SEO)Meer info
  • Open Source CMSMeer info
  • Een betrouwbare hosting oplossingMeer info

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47