d
+32 11 54 31 47CONTACT

Faros

Faros

Veiligheidsopleidingen & preventieadvies

Faros
Faros
Faros

Bij Faros wordt ingezet op de geslaagde combinatie tussen preventie & training: "Ons doel is het begeleiden van bedrijven tijdens het opzetten van een degelijke veiligheidsstructuur".

Om de verschillende activiteiten van Faros nadrukkelijk in de markt te plaatsen gingen we bij Brainlane aan de slag om een overzichtelijke website te ontwikkelen. Hierbij lag de klemtoon enerzijds op de overzichtelijke verwerking van de informatie over de aangeboden diensten en anderzijds op het gebruiksgemak om als bezoeker ook snel terecht te komen bij de voor jou nuttige informatie.

Door middel van handige tabs, sliders en een altijd beschikbaar menu blijft je als gebruiker op elk moment dicht bij de content staan die je zoekt. Video’s over de verschillende pijlers klik je open in je browser en laten je nog meer verdiepen in het aanbod van Faros.

Is er toch nog iets niet duidelijk of wil je meer weten? Via de social media buttons kan je handig doorklikken naar de verschillende kanalen van Faros. Liever rechtstreeks contact om je vraag te stellen? Vul dan simpelweg het contactformulier in.

Omdat Faros ook graag haar leden op de hoogte houdt, werd bijkomend een nieuwsrubriek ontwikkeld. Hier kunnen nieuwsberichten handig en snel toegevoegd worden op de website en is het mogelijk om deze in een paar klikken te delen op de verschillende sociale media kanalen.

Om dit alles vorm te geven werd er gekozen voor een modern design dat meteen in het oog springt. De basis voor het design was het logo en een eerdere bedrijfsbrochure. Bewijst nog maar eens dat onze designers niet veel nodig hebben om de eigenheid van jouw bedrijf door te trekken naar een online verhaal!

Ben je ook op zoek naar een online verhaal? Contacteer ons vrijblijvend!

"Onze preventieadviseurs en docenten bundelen hun ervaringen en expertise over beide pijlers, die tegenwoordig los… aan elkaar verbonden zijn." Faros | Veiligheidsopleidingen & Training

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47