d
+32 11 54 31 47CONTACT

Cesaer

CESAER

Conference of European Schools for Advanced Engineering Education and Research

Cesaer
Cesaer
Cesaer

Voor klant Cesaer bouwden we veel meer dan een professionele, informatieve dynamische website. Door er een volledig op maat gemaakt CRM pakket aan te koppelen, werd de website uitgebouwd met een volledig gepersonaliseerd Extranet, waarlangs alle communicatie met stakeholders op een zeer gerichte manier kan gebeuren. Op het platform kan het Cesaer team op ieder moment haar website updaten met de laatste nieuwtjes, documenten of opkomende events, en deze informatie zeer gericht voor bepaalde leden en doelgroepen beschikbaar maken op basis van hun profiel.

Het platform beschikt over een uitgebreid gamma aan functionaliteiten voor ledenbeheer. Ieder lid van de Cesaer organisatie kan zelf zijn profiel online aanpassen. Geïnteresseerden kunnen dan weer een account aanvragen. Ook op vlak van noodzakelijke administratie ivm de events is het werk erg vereenvoudigd. Na de definitie van een nieuw event op de website, worden de event-gegevens (semi) automatisch via Sendtex verstuurd naar alle belanghebbenden (op basis van de instellingen in het CRM pakket). Door een eenvoudige klik op de knop kunnen de leden hun aanwezigheid op het event bevestigen, en wordt deze informatie automatisch doorgestuurd naar het CRM pakket. De invoering van dit platform heeft het administratieve werk extreem verminderd.

Alle inhouden van het CESAER platform worden met specifieke tags voorzien. Niet enkel de documenten en events, maar ook de leden zelf. De leden (of bezoekers van de website) krijgen enkel toegang tot die informatie die overeenkomstige tags met hun (leden)profiel heeft. Deze aanpak geeft enorme flexibiliteit bij het toegankelijk maken van informatie via het Extranet.

E-mail communicatie gebeurt via het Sendtex e-mailmarketing platform (https://www.sendtex.com). Inschrijvingen op de nieuwsbrieven zijn automatisch gelinkt met Sendtex. Daarenboven worden de leden ingedeeld in verschillende werkgroepen. Zo kan CESAER een aparte communicatie voeren per doelgroep.

De nieuwsbrieven opstellen werd ook vereenvoudigd door middel van RSS streams die automatisch worden ingelezen in Sendtex voor verdere verwerking.

CESAER (the Conference of European Schools for Advanced Engineering Education and Research) is een internationale non-profit organisatie die vooraanstaande Europese universiteiten en hogescholen verenigt die actief zijn in de domeinen wetenschap en technologie.

Voor meer informatie omtrent Sendtex, mail naar info@sendtex.com.

"The strong and united voice of universities of science and technology in Europe" CESAER

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47