d
+32 11 54 31 47CONTACT

BTC

BTC

Import en export van kunstbloemen

BTC
BTC
BTC

Misschien heb je nog nooit van BTC gehoord. Niet zo gek, want zij zijn gespecialiseerd in de import en export van kunstbloemen. Vanuit hun showroom in Diest bevoorraden zij groothandelaars en tuincentra over heel Europa van zijden bloemen van de hoogste kwaliteit. Ervaren deskundigen kiezen op locatie in het Verre Oosten zelf de bloemen, planten en struiken.

De nieuwe website van BTC moest die mooie producten dan ook goed in de kijker zetten. Daarom kwam BTC bij Brainlane aankloppen. Ons team heeft meer dan genoeg ervaring op het vlak van visueel schitterende websites. De designers kozen dan ook voor twee belangrijke elementen: kleur en beelden. De pagina's hebben allemaal aangename kleuren die de producten benadrukken maar niet afleiden. Daarnaast vind je overal op de website foto's van de showroom en alle producten.

De site is echter meer dan dat. De volledige bloemencatalogus is in de website verwerkt dus je kan in een handomdraai een offerte aanvragen of een afspraak met een van de bloemenexperts vastleggen.

Verdient jouw website ook een upgrade? Contacteer ons dan nu!


"Onze experts trekken regelmatig naar het Verre Oosten om de bloemen aan te kopen. Zo krijg je bij ons de beste kwaliteit! " BTC

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47