+32 11 54 31 47CONTACT

Over ons

Brainlane, online én offline scoren

Full Service Internet Bureau

Brainlane is een online marketingbureau waar we alle middelen gebruiken om jouw bedrijf in de spotlight te plaatsen. Zo beschikken we over een heel arsenaal aan skills om potentiële klanten aan te trekken. Daarnaast kan je ook op ons rekenen voor offline marketingacties want indruk maken doe je zowel online als offline. Je kiest voor Brainlane omdat je een vlotte samenwerking wilt, een partner die volledig en proactief met je meedenkt.

Wie als bedrijf wilt groeien, moet investeren in zijn online aanwezigheid. Klanten zoeken potentiële leveranciers voor 99% op het internet. En daarvoor gebruiken ze Google. Een sterke website die scoort in Google en bezoekers omzet in potentiële klanten, vormt onze eerste uitdaging. Met een nieuwe website als sterk fundament gaan we vervolgens adverteren in Google of op Facebook. Het liefst werken wij op basis van een strategisch marketingplan dat we samen met jou uitwerken. Op die manier bouwen we stap voor stap aan je online succes.

Wij denken met je mee!

Jij hebt jouw expertise, wij de onze. Samen vormt dit de perfecte combinatie om jouw bedrijf online stevig op de kaart te zetten. Brainlane heeft de juiste online marketingexperts, softwareprogrammeurs, informatiearchitecten en copywriters in huis om voor jou een meerwaarde te creëren. Beschouw ons als een verlengstuk van je eigen bedrijf, want wij denken maximaal met je mee.

Eindeloze online mogelijkheden

Van een eenvoudige website tot een uiterst complex webproject met datakoppelingen en online verkoop. Op onze lange referentielijst vind je alle mogelijke online projecten. Brainlane gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Onze dienstverlening stopt niet bij online marketing, ook voor je offline communicatie kan je op ons beroep doen. Een bedrijfsbrochure of een nieuwe huisstijl? Onze creatievelingen gaan met volle goesting voor jou aan de slag.

Wil je graag kennismaken met Brainlane om te weten of het ‘klikt’? Wij maken graag tijd voor een fijn gesprek bij een heerlijk kopje koffie. Contacteer ons voor een afspraak.

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47