+32 11 54 31 47CONTACT
Bart Peters
Bart Peters
Bart Peters

Zorgen voor een goede rangschikking in Google (SEO)

Bereik nieuwe klanten met een hoge rangschikking in Google

Een website die niet scoort in Google, bestaat in feite niet en trekt geen nieuwe klanten aan. Wanneer je lage scores in Google behaalt, trekt je website uitsluitend bezoekers aan die je bedrijf al kennen. Een hoge rangschikking in Google vereist volgehouden inspanningen en een professionele aanpak. Brainlane hecht bij het bouwen van website het allergrootste belang aan zoekmachineoptimalisatie.

Een professionele website rendeert pas wanneer deze nieuwe klanten en prospects aantrekt. Hiervoor is een hoge rangschikking in Google voor relevante trefwoorden onmisbaar.

Hoe bereikt jouw website topposities in Google?

Google gebruikt een complex geheel van parameters, ook technische elementen, om de positie te bepalen voor een website. Verschillende parameters – zoals de copywriting op je website – heb je zelf in de hand. Maar ook hiervoor adviseren wij steeds om onze professionele SEO-copywriter in te schakelen. Voor de technische elementen zorgt Brainlane.

Voor je webteksten is het zeer belangrijk om de taal en de terminologie te gebruiken van je doelgroep. Hou rekening met de woorden en uitdrukkingen van je doelgroep. Welke woorden gebruiken zij om een oplossing te zoeken voor hun probleem? Op welke manier benoemen zij de producten en diensten die jij aanbiedt? Deze informatie kan je achterhalen door een zoekwoordenonderzoek, uitgevoerd door een SEO-copywriter.

Via deze gefaseerde aanpak garanderen wij voor jouw site een maximale impact. Meer weten over het bereiken van een sterke rangschikking in Google? Contacteer ons voor een adviesgesprek.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47