+32 11 54 31 47CONTACT

Opzetten van een online winkel

Wil je een online winkel, als uitbreiding van je bestaande fysieke handelszaak of als volledig nieuw initiatief? Je maakt alvast de juiste keuze, want online verkoop zit fors in de lift. Om van een webshop een succes te maken, moet het aan heel wat voorwaarden voldoen. Aspecten zoals gebruiksvriendelijkheid, duidelijke navigatiestructuur, laadsnelheid,… spelen voor het succes van je online winkel een doorslaggevende rol.

Hoe realiseren wij jouw renderende webshop?

Samen zorgen we voor meerwaarde via sterke tips en advies

Door vanuit je online winkel bezoekers meerwaarde te bieden via sterke tips en advies, krijg je gegarandeerd een streepje voor. Deze inhoudelijk sterke aanpak verhoogt de aantrekkingskracht van je webshop en verhoogt de kans dat bezoekers je vertrouwen én dus online kopen in jouw webwinkel.

Een goede Google rangschikking voor uw online shop is noodzakelijk

Hoe zorg je ervoor dat mensen die op zoek zijn naar het type producten dat je aanbiedt ook effectief in jouw webwinkel terecht komen? Door een goede Google optimalisatie op de producttypes en kenmerken van jouw producten. Dit vereist een professionele technische ontwikkeling van je webshop en Google geoptimaliseerde teksten en productomschrijvingen.

We werken aan sterke scores in Google

Een online winkel kan alleen renderen als deze hoog in de rankings van Google voorkomt met zijn specifieke producten. Een uitgebreide en unieke productomschrijving zijn daarbij van groot belang, aangevuld met een optimale technische ontwikkeling van je online winkel.

Duidelijke structuur en navigatie

Bezoekers moeten in je online winkel in een handomdraai de producten vinden die ze zoeken.

Kies voor een eenvoudig aankoopproces

Des te eenvoudiger je aankoopproces, des te meer bezoekers zullen hun koop finaal afronden. Des te moeilijker je de bestelling en verdere afhandeling maakt, des te meer mensen zullen afhaken.

Vereenvoudig je administratie en kies voor een minimale workload

Maak een automatische koppeling tussen je online winkel en je ERP- of boekhoudpakket. Op die manier is je online productencatalogus steeds actuele en verschijnen de correcte prijzen. Binnenkomende bestellingen kan je via het ERP-pakket meteen doorsturen voor verdere opvolging.

Meer weten over het bouwen van een succesvolle online winkel? Contacteer de online experts van Brainlane.

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47