+32 11 54 31 47CONTACT

Ontwikkelen van een professionele website

Een professionele website is een must voor elke onderneming. Dergelijke website zorgt immers niet enkel voor het verstrekken van informatie aan geïnteresseerde bezoekers, maar ook voor het aantrekken van nieuwe leads en klanten. Voorwaarde om dit te bereiken is dat de website op een professionele manier werd uitgewerkt .. en daarin kan Brainlane u ondersteunen! 

Belangrijke elementen voor een website:

Een mooie, sfeervolle lay-out

Zoals met alles is een eerste indruk zeer belangrijk. Dus ook wanneer iemand uw website voor het eerst bezoekt (wat vaak het eerste contact met uw onderneming is) is het uiterst belangrijk dat uw website de juiste sfeer voor uw doelgroep en uw producten of diensten uitstraalt. 

Spreek uw doelgroep(en) rechtstreeks aan

Communicatie heeft het meeste effect indien deze zeer persoonlijk is. "Ken uw klanten en ken hun behoeftes" is zo mogelijk het belangrijkste motto voor een onderneming. Indien u uw doelgroepen op de website rechtstreeks benoemt, zullen deze mensen zich dan ook aangesproken voelen. Ze gaan zonder twijfel kijken welke oplossingen u specifiek voor hun in aanbod heeft.

Spreek de taal van uw klanten

En dan hebben we het niet enkel over de effectieve taal als Nederlands, Frans of Engels, maar ook over de terminologie die uw doelgroep gebruikt. Hierdoor zorgt u niet enkel dat de bezoekers begrijpen welke meerwaarde uw diensten of producten kunnen bieden, maar zal u ook een betere rangschikking in Google krijgen op zoekwoorden die voor u belangrijk zijn.

Reik oplossingen aan

Mensen komen niet zomaar als tijdverdrijf op uw website, neen, ze zijn meestal concreet op zoek naar een oplossing voor een specifiek probleem of behoefte. Beschrijf uw diensten en producten dan ook op een manier waarbij de bezoeker onmiddellijk kan inschatten of hij hiermee geholpen is. Beschrijf uw producten vanuit het oogpunt van de behoefte van de klant!


+32 11 54 31 47