+32 11 54 31 47CONTACT
Array

Social Media Advertising

Adverteren op Facebook, LinkedIn of YouTube om uw doelgroep te bereiken

Op het juiste moment bij uw doelgroep in de kijker komen, resultaat steevast in resultaat. Maar hoe bereikt u die doelgroep?

De eerste stap is natuurlijk bepalen op welke manier u uw doelgroep best kan bereiken. Om dat in kaart te brengen werken we eerst een marketing plan uit. Indien uw doelgroep bvb actief is op sociale media als Facebook of LinkedIn is het zeer interessant om op die platformen actief te gaan adverteren. 

Op Facebook bepaalt u exact wie uw advertentie kan zien

Het grote voordeel van Social Media advertising is dat u relatief gedetailleerd kan omschrijven aan wie uw advertentie getoond moet worden, bvb een bepaalde leeftijdsgroep, in een bepaalde regio, ... . Dat laat u natuurlijk toe om specifieke producten heel gericht aan de juiste doelgroep te tonen. Indien dat ook nog op het juiste moment gebeurt voor de klant, resulteert dit heel vaak in een transactie.

Niet enkel op Facebook, maar ook op platforms als LinkedIn en YouTube is dergelijke zeer gerichte advertising interessant. Maar cruciaal blijft natuurlijk: welke media worden door uw doelgroep gebruikt. Om dat te bepalen en de nodige advertising campagnes uit te werken, kunnen we u van dienst zijn.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

+32 11 54 31 47