+32 11 54 31 47CONTACT
Tennisdel
Tennisdel
Tennisdel
Dr. Guy Odent
Dr. Guy Odent
Dr. Guy Odent
Princess Keukens
Princess Keukens
Princess Keukens

Een website die u zelf kan aanpassen

Een website die u op een zeer eenvoudige manier zelf kan aanpassen met het Content Management Systeem

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website heeft men de keuze tussen een statische website en een dynamische website. Een dynamische website is een website die met een zogenaamd Content Management Systeem (ook wel CMS genoemd) wordt uitgewerkt, en waarvan u zelf alle teksten en foto's kan aanpassen zo vaak u dat wenst.

Uw website regelmatig aanpassing heeft een positief effect op uw rangschikking in Google

Met het MODX CMS gaat het aanpassen van de webpagina's zeer eenvoudig door middel van een speciale tekstverwerker. Indien u kan werken met bvb MS-Word, kan u ook zelf uw website aanpassen (bvb de inhoud (tekst, foto's, links naar andere websites, ...) van bestaande webpagina's aanpassen, nieuwe producten toevoegen in uw online product cataloog of uw online shop, bijkomende nieuwsartikels op uw website beschikbaar maken, ... ). Het is helemaal niet nodig dat u iets afweet van programmeren, HTML of andere Internet protocollen en technieken om dergelijke wijzigingen aan uw website door te voeren.

Een bijkomend voordeel van het MODX Content Management Systeem is dat u zelf kan aangeven voor welke zoekwoorden uw verschillende webpagina's een goede rangschikking moeten behalen in de zoekresultaten van zoekrobotten als Google, Yahoo, ... . Hierdoor zullen niet enkel mensen die uw onderneming reeds kennen, uw website op het internet terugvinden, maar ook andere mensen die op zoek zijn naar de producten of diensten die u aanbiedt.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

+32 11 54 31 47