+32 11 54 31 47CONTACT
Hinscha
Hinscha
Hinscha
gcSoccershop
gcSoccershop
gcSoccershop
Andrea Tafi
Andrea Tafi
Andrea Tafi
Lekkere Wijn
Lekkere Wijn
Lekkere Wijn

Een webshop die u nieuwe klanten aanbrengt

Trek potentiële klanten aan met uw webshop door een goede Google optimalisatie

Bij de ontwikkeling van een webshop zijn volgende items cruciaal:

  • goede rangschikking in Google
  • eenvoudige navigatie doorheen uw online shop
  • connectie met uw ERP of boekhoudpakket

Goede Google rangschikking op de beschrijving van uw product

Om potentiële kopers naar uw webwinkel te brengen is het noodzakelijk dat uw online shop vooraan wordt getoond in Google indien mensen zoeken naar het type producten dat u verdeelt. Een technisch goed opgebouwde shop draagt daar zorg voor. Bovendien komen de bezoekers dan onmiddellijk op de pagina terecht waar dat product wordt aangeboden, zodat ze onmiddellijk kunnen bestellen.

Snel het product kunnen vinden waarnaar men zoekt

Vele shops zijn uiterst complex: men moet lang zoeken vooraleer men het product van zijn wensen gevonden heeft. Dat is natuurlijk nefast, want bezoekers op websites hebben geen tijd! Vindt men niet dadelijk wat men nodig heeft, gaat men naar een andere shop om het product aan te kopen. Een duidelijke structuur en navigatie doorheen uw online shop is daarom uiterst belangrijk.

Zorg dat bestelling snel en stipt kunnen uitgeleverd worden

Een automatische koppeling tussen uw webshop en het boekhoudpakket of ERP systeem zorgt er niet enkel voor dat bestellingen automatisch in uw ERP systeem komen om verder afgewerkt te worden, maar zal bovendien nieuwe producten of aangepaste producten automatisch updaten in uw webshop. 

We ontwikkelden reeds koppelingen met Navision, SAP, Compeso kassasystemen, boekhoudsystemen, diverse "proprietary" systemen, ... . Wenst u een aantal activiteiten op uw website of webshop te automatiseren? Dan zijt u bij Brainlane aan het juiste adres!

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

+32 11 54 31 47