+32 11 54 31 47CONTACT
Goede rangschikking halen in Google (SEO)

Dagelijks gebruiken miljoenen mensen Google om een oplossing voor hun kleine en grote problemen te zoeken.Zorg er dus voor dat Google uw website voor de juiste zoekwoorden bovenaan de Google rangschikking toont.

Dr. Guy Odent
Dr. Guy Odent
Dr. Guy Odent
Veerle Ballet
Veerle Ballet
Veerle Ballet
Bart Peters
Bart Peters
Bart Peters

Statische website

Starten met een website die je niet zelf kan aanpassen

Waarom een statische website die je zelf niet aanpast?

Er bestaan tal van redenen om als bedrijf te kiezen voor een statische website. Je hebt dan geen Content Management Systeem (CMS) nodig, waardoor je budgettair heel wat uitspaart bij het bouwen van je website. Dit kan een uitstekende reden zijn om – al dan niet voorlopig – te kiezen voor een website die je zelf niet aanpast.

In sommige gevallen bestaat er weinig behoefte om je website zelf aan te passen. Een mooi voorbeeld hiervan is een actiesite die wordt opgericht ter promotie van specifieke diensten of producten.

Statische of zelf aanpasbare website?

Eén van de belangrijkste beslissingen bij het laten ontwikkelen van een professionele website is de keuze voor een statische of een zelf aanpasbare website.

Bij een statische website maakt de webbouwer alle pagina’s kant-en-klaar, inclusief alle teksten en foto’s. Je kan deze pagina’s achteraf niet zelf aanpassen of aanvullen. In sommige gevallen is dat ook niet direct nodig. Uiteraard kunnen wij als webbouwer op verzoek zaken voor jou aanpassen.

Veel bedrijven kiezen eerst voor een statische website, om vervolgens stap voor stap door te groeien naar een zelf aanpasbare website. Zo kan je bijvoorbeeld een nieuwsrubriek of een referentie- en realisatiemodule laten toevoegen.

Bij een dynamische zelf aanpasbare website kan je zelf wel inhoudelijke elementen toevoegen of veranderen. Klik hier voor meer informatie over onze CMS.

Nood aan advies vooraleer je kiest tussen een statische of zelf aanpasbare website? Brainlane staat je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

+32 11 54 31 47