+32 11 54 31 47CONTACT
Goede rangschikking halen in Google (SEO)

Dagelijks gebruiken miljoenen mensen Google om een oplossing voor hun kleine en grote problemen te zoeken.Zorg er dus voor dat Google uw website voor de juiste zoekwoorden bovenaan de Google rangschikking toont.

3ES
3ES
3ES
Nikon Summer
Nikon Summer
Nikon Summer
Online Schoolcatalogus
Online Schoolcatalogus
Online Schoolcatalogus
Hinscha
Hinscha
Hinscha

Een Google Adwords Campagne

Gezien en gevonden worden in Google met een meetbare respons

Wil u graag onmiddellijk zichtbaar zijn op de eerste pagina in Google? Dat kan! Door de uitwerking van een goede Google Adwords campagne kunnen uw advertenties op pagina 1 staan in Google op de zoekwoorden die voor u belangrijk zijn.

Door inschakeling van zoekrobot advertising (SEA) op basis van Google Adwords kunnen we uw onderneming direct op de eerste pagina in Google laten verschijnen voor bepaalde zoekwoorden. Voor iedere bezoeker die u op uw website ontvangt via Google Adwords betaalt u weliswaar een kleine kostprijs, maar het zijn natuurlijk enkel maar geïnteresseerde bezoekers die u via die weg ontvangt; potentiële klanten dus. 

In een Google Adwords campagne kunnen we instellen in welke regio uw advertenties worden getoond, voor welke zoekwoorden, voor welk budget, ... . Op die manier kan u heel gericht uw producten of diensten aan uw doelgroep aanbieden, terwijl de resultaten van uw campagne meetbaar zijn!

Een Google Adwords campagne is de perfecte manier om een specifieke doelgroep aan te spreken of bvb om in (te) rustige commerciële periodes actief nieuwe klanten aan te trekken.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

+32 11 54 31 47