+32 11 54 31 47CONTACT

Goede rangschikking halen in Google (SEO)

Een goede rangschikking in Google vormt één van de belangrijkste uitdagingen van een website. Google is overal en wordt door vrijwel internetgebruiker ingezet om relevante websites te vinden op basis van trefwoorden. Door sterk te scoren in Google vormt je website een uitstekende manier om nieuwe klanten en prospecten aan te trekken. Wie niet scoort in Google, bestaat op internet gewoonweg niet.

Hoe bereik ik hoge scores in de zoekresultaten van Google?

Honderden parameters bepalen welke rangschikking jouw website krijgt in Google. Naast tal van technische parameters zijn er veel inhoudelijke elementen die je ranking positief beïnvloeden. Zo is het belangrijk om de webteksten uit te werken op basis van relevante trefwoorden. Dat zijn de trefwoorden die jouw klanten gebruiken wanneer ze een oplossing zoeken voor hun probleem of een behoefte willen invullen.

Samen met jou leveren we alle nodige inspanningen om je website inhoudelijk zo sterk mogelijk te maken voor Google. Daarnaast zorgt Brainlane dat alle technische parameters maximaal geoptimaliseerd zijn voor Google.

Spreek de taal van je klanten

Eén van de belangrijkste opdrachten voor Google is het uitwerken van sterke teksten. Deze teksten moeten maximaal vertrekken vanuit de taal en de terminologie van jouw potentiële klanten. Hoe brengen zij hun problemen onder woorden? Wat typen ze in wanneer ze een leverancier zoeken zoals jou? Het is dan ook zeer belangrijk om eerst een grondig zoekwoordenonderzoek uit te voeren vooraleer de webteksten voor jouw website geschreven worden.

Wil jij een website die hoog scoort in Google? Brainlane gaat samen met jou de uitdaging aan. Contacteer ons vandaag nog voor een kennismakingsgesprek.

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47