+32 11 54 31 47CONTACT
3ES
3ES
3ES
Bart Peters
Bart Peters
Bart Peters
Hinscha
Hinscha
Hinscha
Tennisdel
Tennisdel
Tennisdel

Zorgen voor een goede rangschikking in Google (SEO)

U bent hier
  • Rangschikking in Google
Vragen of interesse in een offerte? contacteer ons

Een goede rangschikking in Google: dé manier om geïnteresseerde bezoekers op uw website te krijgen

Over een mooie en professionele website en webdesign beschikken is zeer belangrijk voor een onderneming. Maar indien uw website niet Google geoptimaliseerd is zullen enkel mensen die uw onderneming reeds kennen uw website vinden op het internet. Het doel van uw website is echter om nieuwe klanten en prospecten aan te trekken, om uw producten nog beter in de markt te zetten. Om dit te bereiken, is een goede rangschikking in zoekrobots als Google en Yahoo cruciaal. 

Hoe krijg ik mijn website bovenaan de lijst met zoekresultaten in Google?

Vele honderden parameters bepalen uw rangschikking in Google. Aan vele van deze parameters kan u zelf iets doen, zodat u uw rangschikking voor een (groot) gedeelte in eigen handen heeft. 

Voor een goede rangschikking in Google te krijgen dient uw website technisch goed uitgewerkt te worden (dat is dus de taak van uw webbouwer zoals Brainlane bvb), en dienen de inhoudelijke teksten de juiste zoekwoorden te bevatten

Gebruik de taal en terminologie van uw doelgroep

Bij het opmaken van de teksten voor uw website houden we maximaal rekening met de woorden en uitdrukkingen die uw doelgroep gebruikt. Enkel op die manier kan u een goede rangschikking in Google verkrijgen indien iemand uit uw doelgroep een specifieke oplossing voor zijn of haar probleem zoekt. Om dit te realiseren doen we steeds een zoekwoordenonderzoek voordat de teksten worden uitgewerkt. Dit garandeert maximale impact.

Contacteer ons vandaag nog; we bespreken dit graag met u!

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

+32 11 54 31 47