+32 11 54 31 47CONTACT

Bepalen van je online strategie

De mogelijkheden om via het internet potentiële klanten te bereiken en te overtuigen, zijn enorm maar hoe ga je te werk? Welk kanaal is het meest geschikt jouw bedrijf? Facebook, Google Ads, nieuwsbrieven,…? Brainlane bouwt niet alleen professionele websites, we stippelen samen met jou je volledige online strategie uit. De juiste kanalen inzetten op de juiste manier, vormt de grote uitdaging van elke online strategie.

Online strategie met stevige fundamenten

Elk bedrijf is anders, dus elk bedrijf heeft een andere online strategie nodig. Voor het uitstippelen van jouw online strategie vertrekken we steeds vanuit de specifieke eigenheid van jouw onderneming, producten, doelgroepen en bedrijfsstrategie. We werken de online strategie uit in de vorm van een concreet actieplan. Daarnaast staan we je ook tijdens de uitvoering met raad en daad bij. Voor de uitvoering van elke actie kan je op onze expertise rekenen.

Waarom werken met een sterke online strategie?

Het invoeren van een online strategie gebeurt niet op één dag. Net zoals je overige sales- en marketingaanpak vereist je online strategie een volgehouden inspanning. Het is cruciaal om blijvend en meermaals je potentiële doelgroepen te bereiken. Door het werken vanuit een online strategie, behoud je de focus op het einddoel. Op basis van de strategie werken we haalbare actieplannen uit voor de komende periode.

Snel of duurzaam scoren met je online strategie

Met online marketing kan je streven naar een duurzaam resultaat op lange termijn of snelle resultaten beogen. Een goede online strategie omvat de mix van beide doelstellingen. Sommige kanalen – bijvoorbeeld Google Ads – leiden tot snelle leads. Andere doelstellingen – bijvoorbeeld een sterke organische score in Google – vereisen meer tijd.

Wat is de ROI van je online strategie?

Het grote voordeel van online marketing via een sterke online strategie is de meetbaarheid. Je weet perfect wat je marketinginspanningen kosten, maar ook wat ze opbrengen. Via analysetools zoals Google Analytics geven we je heldere antwoorden op vragen als:

  • Hoeveel potentiële klanten bereik je met jouw online inspanningen?
  • Hoeveel mensen hebben effectief gereageerd of actie ondernemen?
  • Hoeveel concrete verkopen of contactaanvragen volgen uit je online inspanningen?
  • ...

Wil jij je bedrijfssucces opbouwen op basis van een sterke online strategie? Contacteer vandaag nog de online experts van Brainlane.

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47